Gest cu accente xenofobe inainte de Juventus - Sepsi. Prima reactie a FRF: E dezgustator! VIDEO

Gest cu accente xenofobe inainte de Juventus - Sepsi. Prima reactie a FRF: E dezgustator! VIDEO

Persoane inca neidentificate din cadrul clubului Juventus Bucuresti au comis un gest cu puternice accente xenofobe inaintea unui meci oficial din Liga 1.

Inaintea fluierului de start al duelului bucurestenilor cu Sepsi Sfantu Gheorghe, din etapa a patra a playout-ului, in boxele statiei de amplificare a arenei "Anghel Iordanescu" s-a auzit o melodie jignitoare la adresa etnicilor maghiari.

Potrivit celor de la TelekomSport, este vorba despre o versiune cu versuri obscene a celebrului cantec "Noi suntem romani".

Consilierul presedintelui FRF, Andrei Vochin, a reactionat imediat si a anuntat ca observatorul partidei trebuie sa sesizeze comisiile abilitate pentru ca acestea sa cerceteze cazul.

"Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezugstator daca lucrurile stau asa. E dezgustator ca mai exista astfel de oameni", a spus Vochin la TelekomSport.

Sepsi este nou-promovata in Liga 1 si, pentru ca este echipa orasului Sfantu Gheorghe, este vazuta de unii microbisti drept formatia ce reprezinta comunitatea maghiara din Romania.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

"Inițiativa de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiune politică"

astăzi, 17:13
69

Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună fac următoarele precizări: Inițiativa noastră de revizuire a Constituției României nu are nicio legătură cu vreo formațiun...

Andrei Dumitraș și căpitanul Andrei Burcă cheamă suporterii să fie alături de echipă!

astăzi, 14:36
167

Fundașii botoșăneni sunt nemulțumiți de punctele strânse și promit să revină la forma de anul trecut ,când FC Botoșani a avut printre cele mai bune apărări din campionat. Î...

Medicul Dan Grigorescu: "Cu tot respectul, stimată doamnă, am și eu o curiozitate: cum vă simțiți acum, la 80 de ani?"

astăzi, 13:02
2052

Conversez azi cu o doamnă de 79 de ani aflată pe masa de operație, în timp ce îi fac anestezie locală:"- Cu tot respectul, stimată doamnă, am și eu o curiozitate: cum vă sim...