Gest cu accente xenofobe inainte de Juventus - Sepsi. Prima reactie a FRF: E dezgustator! VIDEO

Gest cu accente xenofobe inainte de Juventus - Sepsi. Prima reactie a FRF: E dezgustator! VIDEO

Persoane inca neidentificate din cadrul clubului Juventus Bucuresti au comis un gest cu puternice accente xenofobe inaintea unui meci oficial din Liga 1.

Inaintea fluierului de start al duelului bucurestenilor cu Sepsi Sfantu Gheorghe, din etapa a patra a playout-ului, in boxele statiei de amplificare a arenei "Anghel Iordanescu" s-a auzit o melodie jignitoare la adresa etnicilor maghiari.

Potrivit celor de la TelekomSport, este vorba despre o versiune cu versuri obscene a celebrului cantec "Noi suntem romani".

Consilierul presedintelui FRF, Andrei Vochin, a reactionat imediat si a anuntat ca observatorul partidei trebuie sa sesizeze comisiile abilitate pentru ca acestea sa cerceteze cazul.

"Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezugstator daca lucrurile stau asa. E dezgustator ca mai exista astfel de oameni", a spus Vochin la TelekomSport.

Sepsi este nou-promovata in Liga 1 si, pentru ca este echipa orasului Sfantu Gheorghe, este vazuta de unii microbisti drept formatia ce reprezinta comunitatea maghiara din Romania.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ce este meningita meningococică fulminantă, care a ucis în câteva ore o elevă din București. Ce simptome are boala și cât de contagioasă este!

Vineri, 19 Aprilie 2019
927

Meningita meningococică fulminantă, care a ucis joi, în doar câteva ore, o elevă din București, este una dintre cele mai grave forme de meningită, este foarte contagioasă, are o evol...

Un român în port popular a citit Rugăciunea universală la slujba de Florii ţinută de Papa Francisc la Vatican

Duminică, 14 Aprilie 2019
664

Credincioşii romano-catolici au început duminică, să celebreze moartea şi învierea Domnului.Papa Francisc a prezidat Sfânta Liturghie a Duminicii Floriilor şi Patimii Domnul...

Peste 80 de tone de legume şi fructe, distruse în cadrul Operaţiunii Demetra

Duminică, 14 Aprilie 2019
792

"Începând cu data de 11 aprilie 2019, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat o serie de controale la nivel naţional pentru depistar...