Georgienii cred ca au avut noroc la tragerea la sorti a primului tur preliminar din Europa League: "Botosani - altfel de noroc"

Georgienii cred ca au avut noroc la tragerea la sorti a primului tur preliminar din Europa League: "Botosani - altfel de noroc"
Atat FC Botosani, cat si adversara sa, FC Spartaki Tskhinvali, vor debuta joi seara in cea de-a doua competitie europeana intre cluburi, Europa League.

Jurnalistii din Georgia cred totusi ca echipa lor a avut noroc la tragerea la sorti pentru ca au dat peste FC Botosani, o echipa fara nume in Europa.

"FC Botosani a ajuns accidental în Europa League. Echipa din România a terminat pe locul al optulea în campionat, terminand sub Cluj, Petrolul, Dinamo București și Craiova, echipe care insa nu au primit licența necesară pentru a participa in Europa League. Botosani este o debutanta in aceasta competitie", au scris jurnalistii de la Geo Sports, care au pus un titlu ce arata ca au sperante mari in mansa dubla cu FC Botosani: "Botosani - altfel de noroc".

Reporterii georgieni au prezentat si istoria clubului FC Botosani, rezultatele obtinute de botosaneni in amicale, dar si tranferurile reusite de conducerea clubului.

 FC Spartaki Tskhinvali a terminat sezonul precedent pe locul 4 si putea intalni in primul tur pe Seeded WKS Śląsk Wrocław (POL), ŠK Slovan Bratislava (SVK), NK Lokomotiva Zagreb (CRO), FC Vaduz (LIE) si Birkirkara FC (MLT).

 

Spune-ne opinia ta