George Miron: "Greselile pe care le-am facut nu sunt de acceptat. Sper sa nu se mai repete"
SPORT

Fundasul central al echipei FC Botosani, George Miron, a vorbit in cadrul unei conferinta de presa despre perioada slaba prin care trece.

George Miron: "Greselile pe care le-am facut nu sunt de acceptat. Sper sa nu se mai repete"

Miron si-a asumat toate greselile pe care le-a facut in meciurile trecute, greseli ce l-a lasat pe banca de rezerve, si spera ca aceasta perioada sa treaca mai repede si sa redevina titular.

"Chiar dacă am 22 de ani cred că sunt destul de matur şi nu sunt de acceptat greşelile pe care le-am făcut. Îmi asum greşelile pe care le-am făcut şi sper să trec peste asta şi să nu se mai repete. Nu vreau să comentez ce a spus domnul Iftime despre mine. Pur şi simplu atunci când a trebuit să iau ultima decizie ba am atacat decisiv, ba nu am gândit-o bine şi asta m-a costat foarte mult", a spus George Andrei Miron.

Referitor la meciul cu Pandurii, Miron crede ca FC Botosani va obtine cele trei puncte, chiar daca meciul nu va fi deloc usor.

„Va fi un joc greu deoarece ei nu vor avea nimic de pierdut. Vor veni să joace fără teamă, fără presiune. Eu spun că vom câştiga. Nu avem voie să obţinem o remiză sau să pierdem”, a declarat Miron.

 

Spune-ne opinia ta