George Miron pleacă la FCSB. Jucătorul va câștiga 12.000€ pe lună

George Miron pleacă la FCSB. Jucătorul va câștiga 12.000€ pe lună

Este o certitudine că George Miron va pleca de la FC Botoșani. Acesta s-a întâlnit astăzi cu Gigi Becali, iar oficializarea transferului era o chestiune de câteva ore. Rămâne de văzut dacă acesta va pleca în martie sau acum.

Conform surselor GSP.ro, fotbalistul se află în drum spre palat, unde va purta o discuție decisivă cu Becali. La discuții va participa și Florin Vulturar, impresarul fundașului central de 25 de ani.

„Da, e adevărat, urmează să avem o întâlnire cu domnul Becali și să stabilim termenii înțelegerii cu Andrei”, a declarat Vulturar, pentru GSP.ro. Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a explicat la rândul său condițiile în care transferul lui Miron la FCSB se va realiza.

„Jucătorul a primit două zile de la antrenor să poată merge să discute cu Gigi Becali. Dacă lucrurile sunt în regulă, poate merge la FCSB. Are două variante: fie Becali îmi dă 300.000 de euro și vine acum, fie mai stă la mine cele 4 etape rămase din sezonul regulat și pleacă apoi la FCSB”, a declarat Valeriu Iftime, patronul botoșănenilor.

În urma discuțiilor, George Miron și FCSB au semnat un contract valabil 3 sezoane. Jucătorul va câștiga 12.000€ pe lună, iar FC Botoșani nu va primi decât un procent, 30% dintr-un viitor transfer.

În mod normal, acesta ar urma să o părăsească pe FC Botoșani după meciul cu Poli Iași, ultimul din sezonul regulat.

Andrei Miron este la FC Botoșani din iulie 2015, când a fost adus de la Oțelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri și a dat marcat 2 goluri.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
39

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
176

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
85

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...