George Cirjan, dornic de revansa: "Imi doresc sa dau gol". VEZI reactia lui Leo Grozavu!

George Cirjan, dornic de revansa: "Imi doresc sa dau gol". VEZI reactia lui Leo Grozavu!
Fostul atacant al echipei FC Botosani, George Cirjan, actual component al lotului celor de la Piatra Neamt, abia asteapta intalnirea de maine cu fostii sai colegi.

Fostul golgheter al botosanenilor are o "dorinta de revansa" fata de staff-ul tehnic condus de Leo Grozavu, dupa ce acestia au renuntat la el cu doar trei zile inainte de startul sezonului 2014-2015.

"Va dati seama ca astept nerabdator acest meci, dar nu am nicio polita de platit. E doar o dorinta de revansa. A fost decizia antrenorului si nu am ce sa comentez. Asa a fost sa fie, dar am ales bine si joc in Liga 1 in continuare. M-am acomodat foarte repede la Piatra Neamt, am marcat si doua goluri, iar sambata imi doresc sa dau gol", a declarat George Cirjan pentru Stiri.Botosani.ro.



Atacantul nemtenilor spune ca are amintiri frumoase de la Botosani, mai ales ca a promovat cu echipa in Liga 1 si a fost golgheterul echipei.

"Am aminitiri frumoase la Botosani. Am promovat in Liga 1, am fost golgheterul echipei si primul marcator al echipei din prima liga. Sper sa fie un meci frumos, un meci deschis, cu goluri. Ei vor sa castige, noi vrem ca cele trei puncte sa ramana aici", ne-a mai spus Cirjan.

Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, spune ca reactia lui George Cirjan este una normala. Acesta a adaugat ca nu regreta faptul ca a renuntat in vara la Cirjan, motivand faptul ca jucatorul nu era potrivit profilului echipei.

"Ma astept, pentru ca orice jucator pleaca de la o echipa isi doreste sa demonstreze impotriva acelei echipe ca merita mult mai mult. El a ramas in relatii bune cu majoritatea colegilor si a fost un baiat care s-a adaptat foarte bine la Botosani. Eu nu am nimic ce sa-i reprosez. A fost o optiune de moment atunci, pentru ca mi-am dorit un alt profil de atacant, nu ca George Cirjan nu ar fi un jucator bun. Niciodata nu regret decizia luata, pentru ca atunci cand le iau ma gandesc foarte bine. Jocul nostru merge pe alt profil fata de cel a lui Cirjan. El s-a adaptat foarte bine la Piatra Neamt. Au alt gen de abordare a jocului", a declarat Leo Grozavu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
23

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
35

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
84

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...