G.Bistrita-Steaua, Dinamo-Otelul in Cupa! Vezi aici meciurile!

G.Bistrita-Steaua, Dinamo-Otelul in Cupa! Vezi aici meciurile!

 Meciuri echilibrate in optimi  Sport Botosani

Comenteaza aici tragerea la sorti! Reactii dupa tragere: Mititelu: "Avem nevoie de Cupa Romaniei ca de aer!" Padureanu: "Daca batem Steaua o sa fim surpriza daca nu o sa cadeam de pe un cal frumos!" Gheorghe Chivorchian: "Nu va fi usor cu Astra. Trebuie sa tratam meciul cu maxima atentie" Dinu Gheorghe: "Meciul cu Unirea Urziceni va fi TARE!"

Tragere la sorti pentru optimi in Cupa Romaniei:

1. Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj
2. Astra Ploiesti - FC Timisoara
3. Dinamo - Otelul Galati
4. Gaz Metan Medias - FC Vaslui
5. Unirea Urziceni - FC Brasov
6. Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti
7. Poli Iasi - Universitatea Craiova
8. International Curtea de Arges - Rapid Bucuresti

Reactii dupa tragere:



Poli Iasi - Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a comentat despre meciul cu Poli Iasi la Sport.ro: "Sper ca Iasiul sa fie o halta in drumul spre castigarea trofeului. Vreau un arbitraj corect si sa razbunam esecul nemeritat din campionat. Cupa este prioritatea numarul unu pentru noi in acest moment. Avem nevoie de Cupa Romaniei ca de aer, e nevoie ca aceasta generatie sa faca o performanta. Sa dam totul ca sa trecem de Iasi si de celelalte echipe care vor urma. Dupa ce s-a intamplat in ultimele meciuri, obligatorie ar fi aducerea unei brigazi de arbitraj din strainatate"

Eugen Neagoe, despre meciul cu Poli Iasi din Cupa: "Sincer nu m-am gandit la o echipa anume. Stiam ca singura varianta era o echipa de prima liga. Marele inconvenient pentru noi este acela ca va fi o deplasare foarte lunga, insa avem un obiectiv si suntem obligati sa-l indeplinim. Chiar daca Iasiul ne-a batut in urma cu doua etape, iar noi nu am mai castigat de mult acolo, cu siguranta va fi un alt meci. Nu se va juca pe puncte. Exista si varianta prelungirilor, dar si a loviturilor de la 11 metri. Ne dorim din tot sufletul sa mergem mai departe si vom da totul pentru calificare"

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti

Jean Padureanu a declarat despre meciul cu Steaua: "Nu e ghinionista deloc tragerea. Daca batem o sa fim surpriza daca nu o sa cadeam de pe un cal frumos. Steaua ramane Steaua. Este greu sa aducem Cupa in provincie insa atata vreme cat exista CFR, Timisoara si Unirea Urziceni totul este posibil"

Antrenorul Gloriei Bistrita, Sandu Tabirca, a declarat, marti, ca formatia sa poate produce o surpriza in Cupa Romaniei, unde va avea ca adversar in optimile de finala pe Steaua Bucuresti: "Steaua este un adversar puternic, interesant și foarte atragator pentru public. In Cupa Romaniei, o competiție a rezultatelor neașteptate, și cu publicul in spate, putem produce o surpriza. Mai intai vom incerca sa scoatem un rezultat pozitiv contra Stelei in campionat", a declarat Tabirca.

Pentru directorul tehnic al Gloriei, Florin Halagian, campionatul primeaza in fata Cupei Romaniei. "Iata ca vom intalni Steaua de doua ori in aceasta toamna. Steaua e o echipa puternica. Mai intai sa vedem ce vom face duminica la București in campionat, pentru ca e timp sa ne gandim și la partida de Cupa. Daca da Dumnezeu sa scoatem un rezultat bun duminica ar fi foarte bine. Pentru noi campionatul este pe primul plan, apoi Cupa Romaniei", a afirmat Halagian.

Dinamo - Otelul Galati

Presedintele echipei Otelul Galati, Marius Stan, a declarat despre meciul cu Dinamo: "Nu e o tragere fericita, dar nici nu trebuie sa ne apucam sa plangem. Tinand cont ca Dinamo este angrenata in 3 competitii, jocul ramane deschis. Avem sansa noastra si ne-o vom juca pana la capat, sa fiti convinsi"

International Curtea de Arges - Rapid Bucuresti

Cristi Costache, despre meciul cu Inter Curtea de Arges: "Cupa ofera surprize. La prima vedere Rapid pare favorita, mai ales prin prisma ultimului rezultat din Giulesti. International a jucat bine prima repriza, dar a avut ghinion sa ramana in 10. In plus, reuultatele o recomanda ca o adversara de care trebuie tinut cont. Avem un ascendent in fata lor, inclusiv ca am mai jucat si acum un an in Cupa cu ei si am mers mai departe. Calculele hartiei o arata favortia pe Rapid, dar nu trebuie exclusa o surpriza, pe care nu ne-am dori-o, normal. Trebuie sa tratam meciul ca pe unul cu Dinamo sau Steaua", a declarat Cristi Costache la sport.ro

Astra Ploiesti - FC Timisoara

Gheorghe Chivorchian a vorbit despre meciul cu Astra: "E o competitie a surprizelor. Este o echipa interesanta si trebuie sa o tratam cu maxima atentie, dar trebuie sa batem. Nu va fi un joc usor. Vrem sa ajungem in primavara europeana."

Unirea Urziceni - FC Brasov

Dinu Gheorghe a declarat ca echipa sa nu a avut ghinion la tragerea la sorti pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei, chiar daca urmeaza sa joace in compania campioanei en-titre, Unirea Urziceni: "Nu pot sa spun ca a fost o tragere la sorti cu ghinion chiar daca vom intalni campiona Romaniei si liderul la zi din Liga I. Cu siguranta va fi un meci tare. Din punctul meu de vedere meciul Unirea Urziceni - FC Brasov este cel mai interesant in optimile Cupei Romaniei. Stim ca ne asteapta un meci dificil, insa noi vom merge la Urziceni sa ne calificam", a declarat presledintele executiv al FC Brasov, Dinu Gheorghe, pentru site-ul oficial al clubului.

Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj

Ionel Gane, despre meciul cu CFR din Cupa: "Jucam cu detinatoarea Cupei, cu o echipa foarte buna. Ma bucura acest lucru. Ma bucur ca jucam in Craiova. CFR pleaca favorita, dar nu vor avea un meci usor. Sincer, eu am spus ca vrem sa picam cu CFR sau cu Dinamo. Jucatorii mei vor avea posibilitatea sa joace la un nivel foarte mare. Suntem mandrii ca am fost singura echipa din esaloanele inferioare care a ajuns in optimi", a declarat Ionel Gane.

Iuliu Muresan, despre meciul cu Gaz Metan CFR Craiova: "A fost o tragerea norocoasa, desi noi nu suntem norocosi de obicei. Nu va fi usor, echipele mici se mobilizeaza bine cand joaca impotriva noastra"

Gaz Metan Medias - FC Vaslui

Presedintele clubului FC Vaslui, Ciprian Damian, considera ca echipa sa are sanse de calificare de suta la suta in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa tragerea la sorti din optimi, unde formatia antrenata de Marius Lacatus va intalni Gaz Metan Medias: "Ar fi fost de preferat sa jucam cu un adversar ca cel de dinainte (n.r. - Chimia Brazi), dar trebuie sa acceptam ceea ce ne-au dat sortii in urma tragerii. In aceasta faza a competitiei nu mai putem vorbi de favorite, mai ales ca este foarte simplu ca numar de jocuri sa ajungi in finala si sa o castigi. Avem un lot valoros la dispozitie si de aceea nu ne intereseaza cu cine si unde jucam, mai ales ca acum avem si antrenor. De aceea, spun ca ne vom califica suta la suta mai departe in Cupa Romaniei", a declarat Ciprian Damian.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
22

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
104

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
13

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...