Ganea l-a batut mar pe fanul care a intrat pe gazon la meciul cu Slovan

Ganea l-a batut mar pe fanul care a intrat pe gazon la meciul cu Slovan

 Ionel Ganea, manager sportiv la Dinamo  

Ionel Ganea, manager sportiv la Dinamo, i-a aplicat o corectie pe care s-o tina minte toata viata suporterului care a intrat pe gazon la meciul jucat de "caini" cu Slovan Liberec, in prima mansa a play-off-ului pentru calificarea in Europa League.

Cunoscut ca un "bad boy", Ganea a fost enervat la maxim de gestul fanului de doar 22 de ani si a decis sa-l invete minte sa nu mai faca niciodata asa ceva.

Conform tabloidului Cancan, oficialul dinamovist a tabarat, in biroul sau, cu pumnii si picioarele asupra ultrasului Ionut Constantin Bosu, care abia a mai putut pleca dupa aceea, nu inainte de a fi amenintat ca, daca sufla vreo vorba, va regreta.

Ganea nu are probleme doar cu suporterii, ci si cu jucatorii, care s-au saturat pana peste cap de comportamentul lui.

"Nu poti vorbi nimic cu el. Se baga peste toti, peste doctori, peste antrenori. Face numai glume proaste. Odata i-a dat unui coechipier o palma pe spate de l-a doborat. Chipurile, la caterinca! Nimeni nu-l mai suporta", a spus unul dintre jucatori pentru sursa citata.

Intalnirea dintre Dinamo si Slovan Liberec a fost incheiata de arbitru in minutul 87, dupa ce fanii "cainilor" au patruns pe gazon.

In urma acestui incident, Dinamo a fost pedepsita de UEFA cu pierderea meciului la masa verde, plata unei amenzi de 50.000 de euro si disputarea a doua meciuri cu portile inchise.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
1

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
69

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
12

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...