Gafa uriasa facuta de o SECRETARA in contractul lui Piturca: 400.000 de euro inca un an!

Gafa uriasa facuta de o SECRETARA in contractul lui Piturca: 400.000 de euro inca un an!

   cancan

Durata contractului pe care Victor Piturca il are la echipa nationala este mai mare cu un an decat se anuntase initial, din cauza unei gafe uriase care ar apartine, potrivit spuselor lui Mircea Sandu, unei secretare.

Contractul lui Victor Piturca la nationala va expira in 2016, un an mai tarziu decat anuntul initial. Mircea Sandu a declarat ca aceasta gafa a fost "o greseala de redactare" ce se poate remedia imediat, insa Victor Piturca nici nu vrea sa auda de asa ceva.

"E un document asumat de ambele parti, semnat, parafat. Ca atare, trebuie respectat!", a declarat Piturca pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Ce inseamna concret aceasta gafa? Din punct de vedere financiar, ea se poate transforma intr-un adevarat dezastru pentru Federatia Romana de Fotbal.

Astfel, in cazul in care ar dori sa-l demita pe Piturca dupa calificarile la EURO 2016 sau chiar si dupa turneul final, FRF ar trebui sa-i plateasca lui Piturca 500 de mii de euro, plus salariile aferente pana in noiembrie 2016.

De asemenea, prin aceasta gafa, FRF s-a obligat sa-i plateasca lui Piturca inca 400 de mii de euro, salariul pe anul stipulat gresit in contract.

In momentul in care Piturca a revenit la echipa nationala s-a anuntat ca intelegerea acestuia va expira in noiembrie 2015, dar adevarul a iesit la iveala in urma cu doar cateva saptamani.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
124

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
90

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
82

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...