Gabriel Vașvari: "Cu sau fără antrenor, trebuie să câștigăm acest meci"
SPORT

Capitanul formatiei FC Botosani, Gabriel Vasvari, a vorbit despre meciul important din prima etapa a Play-Out-ului, impotriva celor de la ACS Poli Timisoara, care va avea loc vineri seara, incepand cu ora 20:30.

Gabriel Vașvari: "Cu sau fără antrenor, trebuie să câștigăm acest meci"

Mijlocasul botosanenilor nu a dorit sa discute despre demisia antrenorului Leo Grozavu, precizand ca indiferent daca echipa are sau nu antrenor, FC Botosani trebuie sa castige.

"Va fi o partida foarte dificila, pentru ca Timisoara este o echipa cu jucatori experimentati, o echipa care au adunat multe puncte si daca nu aveau acea penalizare stateau bine in clasament. Au jucatori buni, periculosi pe contraatac si la fazele fixe, dar speram sa ne mobilizam destul de bine. Baietii ieri s-au antrenat bine pentru ca suntem profesionisti  si de asta suntem platiti, ca sa intram in teren concentrati si sa castigam acest meci. Vrem sa aparam onoarea noastra, culorile acestui club si sa fim devotati. Nu mai are rost sa vorbim despre ce a fost ieri (n.red. demisia antrenorului). Trebuie sa ne concentram. Cu sau fara antrenor, trebuie sa castigam acest meci.", a declarat Gabriel Vasvari.

Biletele pentru meciul cu ACS Poli Timisoara s-au pus deja in vanzare, iar pretul este de 20 de lei - intrare generala.

 

Spune-ne opinia ta