Gabriel Vasvari la un pas de a pleca de la FC Botosani!
SPORT

FC Botosani este aproape sa-l piarda pe capitanul Gabriel Vasvari, jucatorul care de 10 ani de zile imbraca tricoul ros-alb-albastru. 

Gabriel Vasvari la un pas de a pleca de la FC Botosani!

Desi la conferinta de presa inaintea meciului cu Pandurii, Gabriel Vasvari spunea ca-si doreste sa mai ramana la club inca un an, presedintele clubului botosanean, Cornel Sfaiter, a anuntat ca sunt sanse foarte mari ca Vasvari sa plece de la Botosani.

"La acest moment au terminat contractele Albut, Popovici, Patache. Pe Carstocea l-am anuntat acum jumatate de ora si mai sunt discutii astazi cu jucatorii care nu s-au acomodat. Gabriel Vasvari este un subiect foarte delicat si este posibil sa plece de la FC Botosani. Isi doreste un transfer in strainatate, dar vom vedea. Este posibil sa ne despartim. Am avut o discutie cu el si vom vedea", a declarat Cornel Sfaiter.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, Gabriel Vasvari a confirmat discutia avuta cu FC Botosani si spune ca totul este din cauza salariului sau.

"Am avut o discutie cu conducerea si mi s-a spus ca am cel mai mare salariu din Botosani si ca va trebuie sa fie redus. Eu nu sunt de acord cu asta si vom vedea ce va fi. Daca vor gasi o oferta buna pentru mine, din punct de vede salarial, atunci voi pleca. Daca nu, atunci voi ramane sa-mi fac treaba la FC Botosani, asa cum mi-am facut-o si pana acum, pentru ca mai am contract inca un an", ne-a spus Vasvari.

 

Spune-ne opinia ta