Gabriel Muresan, inaintea meciului cu FC Botosani: "Din pacate nu depindem numai de noi"

Gabriel Muresan, inaintea meciului cu FC Botosani: "Din pacate nu depindem numai de noi"

   Ionut Tabultoc

FC Botosani va juca sambata seara, incepand cu ora 20:30, impotriva celor de la ASA Targu Mures, echipa care poate rata calificarea in Play-Off daca pierde jocul cu botosanenii sau daca CSMS Iasi castiga cu Steaua. 

Inaintea partidei cu FC Botosani, capitanul targ-muresenilor, Gabriel Muresan, a declarat ca spera sa vina si o victorie, dupa dpua infrangeri in 2016.

"Noi nu am funcționat, ca echipă, în primele două partide. Deși ne-am dorit să câștigăm, nu am reușit acest lucru. Dar sper că după două jocuri în care am luat bătaie, să vină și o victorie, extrem de importantă pentru noi. Din păcate nu depindem numai de noi, depindem și de jocul rezultatelor. Presiunea aceasta nu face altceva decât să ne motiveze. Sper să reușim un rezultat pozitiv, dar așteptăm și un ajutor din partea Stelei. Toți jucătorii și toate echipele își doresc să câștige, nu cred că Steaua poate fi în postura de a-și alege un adversar sau altul în play-off. În lot suntem jucători cu experiență și era normal să-l ajutăm pe antrenor, să facem un meci bun și să ne calificăm în play-off, pentru că este benefic pentru toată lumea", a spus Gabriel Mureșan la conferinta de presa.

 

Spune-ne opinia ta