FRF a anuntat meciurile de baraj pentru promovarea in Liga a III-a! Vezi pe cine va intalni campioana judetului Botosani!

FRF a anuntat meciurile de baraj pentru promovarea in Liga a III-a! Vezi pe cine va intalni campioana judetului Botosani!
În urmă cu puţin timp, pe siteul Federaţiei Române de Fotbal a fost publicată lista completă a meciurilor de baraj dintre campioanele Ligii a IV-a pentru accederea în eşalonul terţ.

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat, pe 3 iunie 2014, programul şi regulamentul privind organizarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, ediţia de campionat 2014-2015. Partidele se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenuri neutre, în data de 21 iunie 2014, de la ora 18:00.

In urma tragerii la sorti, campioana judetului Botosani va intalni campioana judetului Iasi. Liga a IV-a este condusa in acest moment de Luceafarul Mihai Eminescu, formatie care ocupa locul 1 cu 65 de puncte, fiind urmata de Trans Dor Tudora cu 62 de puncte, dar care are un meci in plus. 

Cele doua echipe trebuiau sa se intalneasca duminica in meci direct, insa tudorenii nu au ajuns la meci, dupa ce li s-au defectat mijlocul de transport, astfel ca partida urmeaza sa se rejoace.

De partea cealalta, judetul Iasi este condus de cativa ani de zile de o singura echipa, iar aceasta este Rapid Dumesti. Cei de la Dumesti sunt campioni si in acest sezon, avand la finalul campionatului 80 de puncte, in timp ce echipa de pe locul 2, Viitorul Tg. Frumos are 68 de puncte. Insa, cel mai probabil campioana din Liga a IV-a din Botosani va juca la baraj cu Viitorul Tg. Frumos, pentru ca in ultimele trei editii de campionat, cei de la Dumesti au refuzat sa dispute barajul.

Meciul de baraj va avea loc la Suceava pe 21 iunie, de la ora 18:00. Ambele formatii, atat Luceafarul Mihai Eminescu, cat si Viitorul Tg. Frumos, au fost invinse in meciurile de baraj de anul trecut, scor 2-1 de Cetatea Tg. Neamt si Bucovina Pojorata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
51

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
214

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
124

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...