Fox Sports Italia, despre un jucător al FC Botoșani: "E cel mai bun fotbalist din Liga 1"

Mijlocașul ofensiv este "cel mai bun fotbalist din Liga 1" și Monchi, directorul sportiv al Romei, a pus ochii pe el și îl monitorizează atent.

Fox Sports Italia, despre un jucător al FC Botoșani: "E cel mai bun fotbalist din Liga 1"

 Hervin Ongenda  Foto: gsp.ro

Fox Sports Italia a scris un amplu material despre Hervin Ongenda (23 de ani), fostul fotbalist al celor de la PSG, acum la Botoșani, pe care Gigi Becali îl desființa în septembrie.

Sursa citată notează că mijlocașul ofensiv este "cel mai bun fotbalist din Liga 1" și că Monchi, directorul sportiv al Romei, a pus ochii pe el și îl monitorizează atent.

Fox Sports mai anunță că în afară de Roma, pe urmele lui Ongenda mai sunt CFR Cluj și alte două echipe din Italia, Spal și Udinese. 

"Licitația pentru mijlocașul francez pleacă de la 1,5 milioane de euro", susțin italienii, care o pun și pe FCSB pe lista cu echipele interesate de un transfer. 

Potrivit gsp.ro, ziariștii din Peninsulă nu au știut probabil de părerea proastă pe care Becali o are despre francez. În septembrie, finanțatorul FCSB l-a făcut praf pe Hervin: "Ongenda ăsta își bate joc de toată munca echipei. Dacă nu joacă titular, Botoșani e echipă de play-off". 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

160 de ani de la Unirea Principatelor Române, la Muzeul Județean Botoșani

astăzi, 10:25
25

Muzeul Județean Botoșani, în colaborare cu Liceul "Alexandru cel Bun" Botoșani, organizează miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 12.30, în Sala Mare a muzeului simpozion...

Ciudățenii provocate de salariul minim în construcții

astăzi, 09:55
229

Salariul minim de 3.000 lei brut în sectorul construcțiilor produce unele ciudățenii. Nu știm dacă Ordonanța lăcomiei 114 a fost gândită așa în mod intenționat. Pare mai de...

Biroul pentru Imigrări Botoșani, despre modificările legislative privind regimul străinilor care ajung în judeţ

astăzi, 09:29
65

Biroul pentru Imigrări Botoșani reamintește tuturor celor interesați cu privire la punerea în aplicare, începând cu data de 9 noiembrie a.c., a Legii nr. 247 pentru modificare ș...