Fox Sports Italia, despre un jucător al FC Botoșani: "E cel mai bun fotbalist din Liga 1"

Mijlocașul ofensiv este "cel mai bun fotbalist din Liga 1" și Monchi, directorul sportiv al Romei, a pus ochii pe el și îl monitorizează atent.

Fox Sports Italia, despre un jucător al FC Botoșani: "E cel mai bun fotbalist din Liga 1"

 Hervin Ongenda  Foto: gsp.ro

Fox Sports Italia a scris un amplu material despre Hervin Ongenda (23 de ani), fostul fotbalist al celor de la PSG, acum la Botoșani, pe care Gigi Becali îl desființa în septembrie.

Sursa citată notează că mijlocașul ofensiv este "cel mai bun fotbalist din Liga 1" și că Monchi, directorul sportiv al Romei, a pus ochii pe el și îl monitorizează atent.

Fox Sports mai anunță că în afară de Roma, pe urmele lui Ongenda mai sunt CFR Cluj și alte două echipe din Italia, Spal și Udinese. 

"Licitația pentru mijlocașul francez pleacă de la 1,5 milioane de euro", susțin italienii, care o pun și pe FCSB pe lista cu echipele interesate de un transfer. 

Potrivit gsp.ro, ziariștii din Peninsulă nu au știut probabil de părerea proastă pe care Becali o are despre francez. În septembrie, finanțatorul FCSB l-a făcut praf pe Hervin: "Ongenda ăsta își bate joc de toată munca echipei. Dacă nu joacă titular, Botoșani e echipă de play-off". 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dacă îți vinzi mașina, autoritățile îți vor înapoia o parte din banii plătiți pe rovinietă

astăzi, 10:29
48

Mulțumită unui nou Ordin al Ministerului Transporturilor, cetățenii care își vând mașina pot solicita autorităților restituirea parțială a sumei plătite pe cea mai recentă rovi...

Bunătatea care unește: Omul care dăruiește, bucurii în dar primește! FOTO

astăzi, 10:07
39

Pornind de la cuvintele Sfântului Evanghelist Ioan: "Dumnezeu este iubire și cel ce rămâne în iubire, rămâne în Dumnezeu" (I Ioan 4, 16) elevii Liceului...

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii în România

astăzi, 09:32
430

Una dintre metodele folosite de infractori pentru a-şi rotunji veniturile, care prinde foarte bine îndeosebi la doamne şi domnişoare, este aceea a păcălirii acestora sub pretextul oferirii ...