Fostul jucator al CFR-ului, Paul Batin: "Nu este un pas inapoi. Imi doresc sa demonstrez pe teren si sa nu dezamagesc conducerea"

Fostul jucator al CFR-ului, Paul Batin: "Nu este un pas inapoi. Imi doresc sa demonstrez pe teren si sa nu dezamagesc conducerea"
Noul atacant al echipei FC Botosani, Paul Batin, fostul component al celor de la CFR Cluj vrea sa nu dezamageasca antrenorii si conducerea clubului, care l-au dorit mult, si spun ca pasul catre Botosani nu este un pas inapoi.

Batin s-a acomodat repede, a marcat deja trei goluri in partidele amicale din Austria si spera sa evolueze cat mai bine si in campionat.

Pentru mine nu este un pas înapoi şi sper să nu dezamăgesc conducerea şi oamenii care m-au dorit atât de mult aici, in principiu staff-ul tehnic. Mie nu îmi place să vorbesc foarte mult. Faptele sunt cele care contează şi îmi doresc să demonstrez pe teren, atunci o sa vedeti dacă venirea mea aici a fost buna. Nu mi-am fixat niciodata un target. Sper să fiu sănătos şi să evoluez cât mai bine. Ma astept sa fiu si titular si rezerva, asta decid antrenori. FC Botoşani este o echipă bună, am avut rezultate bune în amicale şi sper să o ţinem tot aşa şi în oficiale. M-am acomodat foarte bine şi foarte repede. Colegii m-au primit foarte bine şi sunt bucuros că am venit aici, a declarat Paul Batin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

astăzi, 20:10
294

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
317

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
990

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...