Fostul jucator al CFR-ului, Paul Batin: "Nu este un pas inapoi. Imi doresc sa demonstrez pe teren si sa nu dezamagesc conducerea"

Fostul jucator al CFR-ului, Paul Batin: "Nu este un pas inapoi. Imi doresc sa demonstrez pe teren si sa nu dezamagesc conducerea"
Noul atacant al echipei FC Botosani, Paul Batin, fostul component al celor de la CFR Cluj vrea sa nu dezamageasca antrenorii si conducerea clubului, care l-au dorit mult, si spun ca pasul catre Botosani nu este un pas inapoi.

Batin s-a acomodat repede, a marcat deja trei goluri in partidele amicale din Austria si spera sa evolueze cat mai bine si in campionat.

Pentru mine nu este un pas înapoi şi sper să nu dezamăgesc conducerea şi oamenii care m-au dorit atât de mult aici, in principiu staff-ul tehnic. Mie nu îmi place să vorbesc foarte mult. Faptele sunt cele care contează şi îmi doresc să demonstrez pe teren, atunci o sa vedeti dacă venirea mea aici a fost buna. Nu mi-am fixat niciodata un target. Sper să fiu sănătos şi să evoluez cât mai bine. Ma astept sa fiu si titular si rezerva, asta decid antrenori. FC Botoşani este o echipă bună, am avut rezultate bune în amicale şi sper să o ţinem tot aşa şi în oficiale. M-am acomodat foarte bine şi foarte repede. Colegii m-au primit foarte bine şi sunt bucuros că am venit aici, a declarat Paul Batin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2825

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
179

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
183

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...