Fostul jucator al Brasovului, Attila Hadnagy, atac dur la adresa lui Zotta: "Da, ne dopam... Zotta numai la scandal se pricepe, insa va fugi cu coada intre picioare"

Fostul jucator al Brasovului, Attila Hadnagy, atac dur la adresa lui Zotta: "Da, ne dopam... Zotta numai la scandal se pricepe, insa va fugi cu coada intre picioare"
Atacantul echipei FC Botosani, Attila Hadnagy, fost fotbalist timp de cinci ani la FC Brasov, nu l-a iertat pe directorul sportiv al galben-negrilor, Constantin Zotta, despre care a spus ca, de cand este conducator, nu a avut nicio performanta.

In plus, Hadnagy spune ca Zotta se pricepe doar la scandal si ca e singurul arbitru alergat de un conducator, amintind de episodul petrecut la meciul FC National - Rapid Bucuresti, cand a fost alergat de actualul presedinte LPF, Gino Iorgulescu. (detalii aici)

"Da, ne dopam, dar cu fotbal. S-a făcut mult tam-tam, dar pe mine nu mă surprinde nimic la acest om, Constantin Zotta. El oriunde a fost conducător a stat puţin si nu a avut nicio performanţă. A, scuze, a avut una chiar anul trecut: a reuşit să retrogradeze Braşovul, pentru că ei au rămas în Liga I la masa verde. Zotta numai la scandal se pricepe. Îi transmit însă că hoţul strigă hoţii. Până la urmă el rămâne singurul arbitru care a fost alergat pe teren de un conducător. Nu ştiu dacă va fugi şi la Botoşani sau dacă va fi alergat. Cred însă că va fugi după meci, dar cu coada între picioare. Nu l-am cunoscut pe Zotta personal, dar am mai auzit multe despre el şi nu mă surprinde deloc" a declarat Attila Hadnagy.

Fotbalistul botosanenilor crede ca partida cu FC Brasov va fi una frumoasa, iar la final spera ca FC Botosani sa treaca in clasament inca trei puncte.

"Orice meci cu FC Braşov e special pentru mine. Pornim favoriţi. Va fi un meci frumos şi sper să ne trecem trei puncte în clasament. Eu sper să dau gol. Să dau unul şi să termine 1-0. Leo spune să nu primim gol. Mie însă îmi place să dăm gol, să luăm goluri, să fie 5-4, 4-3, spectacol, cum spune domnul Iftime. Va fi spectacol şi mâine. Le doresc braşovenilor ca după meciul nostru să câştige şi ei nişte meciuri şi să nu retrogradeze. Suntem favoriţi. Anul trecut am făcut şase puncte cu ei şi sperăm să reedităm performanţa şi anul acesta. Trebuie să-i luăm pe sus de la vestiare. Pe teren însă trebuie să-i luăm tare şi să câştigăm pentru că altă variantă nu avem", a spus Hadngy.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
56

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
44

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații la CJ!

astăzi, 10:51
108

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...