Fostul international Ghiorghiță Geolgău: "Burlacu e senzational. Intr-un an si jumatate vom avea cel mai tanar atac"

Fostul international Ghiorghiță Geolgău: "Burlacu e senzational. Intr-un an si jumatate vom avea cel mai tanar atac"
Fostul jucator al celor de la Craiova Maxima si a reprezentativei Romaniei, Ghiorghita Geolgau, actual scouter la CSU Craiova, a avut numai cuvinte de lauda la adresa botosaneanului Andrei Burlacu, fotbalist crescut de CSS Botosani.

Acesta a declarat pentru MaximaSport.ro ca Andrei Burlacu si Andrei Ivan, ambii nascuti in anul 1997, vor fi in viitor cei mai bun atacanti din Romania.

"Depinde foarte mult de cei care-i pregătesc, dacă totul decurge cum ar trebui, într-un an și jumătate cred că am putea avea nu doar cel mai tânăr și mai promițător atac din România, ci unul care să conteze în istoria fotbalului. Momentan însă sunt niște diamante neșlefuite.", a declarat Gheorghita Geolgau.

Geolgau si-a amintit cum l-a transferat pe Andrei Burlacu si spune despre el ca e un pusti senzational.

"Pe Burlacu l-a văzut prima oară Nae Ungureanu, la un turneu la Constanța, și i-a făcut un raport extrem de favorabil. Inițial Silviu Bogdan mi-a spus că l-am pierdut și l-a luat Hagi, însă am insistat să meargă direct la Botoșani și să vorbească cu oamenii și am reușit să-l deturnăm. Mie nici acum nu-mi vine să cred că ni l-au dat, e un puști senzațional.", a adaugat Geolgau.

Andrei Burlacu a ajuns in aceasta vara la CSU Craiova, dupa ce oltenii s-au luptat pentru el cu Academia "Gheorghe Hagi" si cu Dinamo Bucuresti. Duminica dimineata, Burlacu a debutat si la echipa nationala a Romaniei U18 cu o pasa de gol in meciul amical cu Macedonia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
6

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
69

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
21

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...