Fostul capitan al FC Botoșani, Florin Acsinte, a rămas fără cuvinte în ziua în care a împlinit 29 de ani! FOTO

Fostul capitan al FC Botoșani, Florin Acsinte, a rămas fără cuvinte în ziua în care a împlinit 29 de ani! FOTO
Actualul fotbalist al celor de la Pandurii Targu Jiu si fostul capitan al FC Botosani, Florin Acsinte, implineste astazi 29 de ani. 

Si cum de-a lungul anilor isi sarbatorea ziua de nastere alaturi de fratele sau geaman, Viorel, duminica dimineata a avut parte de surpriza vietii. Viorel Acsinte a parcurs peste 600 de km pana la Targu Jiu pentru a fi alaturi de fratele sau in aceasta zi importanta, iar Florin a ramas fara cuvinte.

"Cand e frate langa frate, nici distanta pana la Targu Jiu nu ne desparte.. :))) La multi ani noua!", a scris Viorel pe pagina sa de Facebook.



Si sotiile celor doi frati au contribuit la surpriza, oferindu-le doua torturi personalizate. Pentru Viorel in forma de sticla de bere, iar pentru Florin in forma de minge de fotbal, cu un fotbalist ce tine o cupa in mana.

"La multi ani, fratele meu geaman! Ma bucur ca nici anul acesta nu am trecut peste obiceiul nostru de a ne sarbatori ziua de nastere impreuna. Ma bucur ca am putut fi alaturi in aceasta zi importanta pentru noi si iti doresc ce imi doresc si mie! La multi ani noua!", au fost cuvintele lui Viorel Acsinte pentru Florin.


 

 

Spune-ne opinia ta