Fostul botoșănean Andrei Burcă, după calificarea în Primăvara Europeană: "Încă nu realizăm dar este o performanță foarte mare."

Fostul botoșănean Andrei Burcă, după calificarea în Primăvara Europeană: "Încă nu realizăm dar este o performanță foarte mare."

Fostul botoșănean Andrei Burcă a devenit un om cheie pentru CFR Cluj. Acesta a evoluat în toate partidele din acest sezon european: 8 în preliminariile UEFA Champions League, și 6 în grupele Europa League, adunând toate minutele. De asemenea, acesta a reușit și un gol, chiar în partida decisivă pentru calificarea în Primăvara Europeană.

"Ne-am mobilizat foarte bine, ne-a spus (n.r. - Dan Petrescu) că ar fi păcat să ratăm această calificare. Cred că e o performanță bună pentru noi și pentru România. Știam că depinde de noi și era păcat să ne gândim la celălalt meci, ne bucurăm că am reușit să obținem această calificare.

Chiar azi dimineață am lucrat aceste faze. Mister ne-a transmis că au câștigat în Cupa Ligii cu 1-0, cu un gol din fază fixă. Ne-a spus să fim atenți, concentrați, că acest meci se va decide din fază fixă. Am avut câteva ocazii la antrenament și mi-a spus ”vezi că ai una diseară, trebuie să o bagi în poartă”. Este un pas enorm, sper să mă bucur de el. Nu pot acum, mai avem două meciuri și trebuie să revenim pe primul loc. Încă nu realizăm dar este o performanță foarte mare. Sper să realizăm cât mai repede”, a spus Burcă, la Digi Sport, după meci.

200.000€ a plătit CFR Cluj pentru a-l cumpăra pe Burca. Evoluțiile excelente de la campioana României l-au făcut pe acesta să ajungă și la echipa națională.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu și pe Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

astăzi, 07:00
4

Sfântul Apostol şi Evanghelist Marcu era iudeu din Ierusalim şi a fost unul din cei 70 de ucenici ai Domnului şi nepotul Apostolului Barnaba.La început, a fost ucenic al Sfânt...

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
95

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
101

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...