Fost fundas al echipei Glasgow Rangers, ucis cu 18 focuri de arma! FOTO, VIDEO

Fost fundas al echipei Glasgow Rangers, ucis cu 18 focuri de arma! FOTO, VIDEO
Internaționalul hondurian Arnold Peralta, care a evoluat până în luna ianuarie la echipa scoțiană de fotbal Glasgow Rangers, a fost împușcat mortal în timp ce se afla în vacanță în orașul său natal.

Peralta a fost ucis în parcarea unui centru comercial din orașul portuar La Ceiba. Motivul atacului nu a fost stabilit, însă poliția, care nu a făcut deocamdată nicio arestare, exclude un posibil jaf.

Mijlocașul, în vârstă de 26 ani, se afla în prezent sub contract cu echipa honduriană Olimpia din capitala Tegucigalpa. El a reprezentat Hondurasul la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, dar a ratat Cupa Mondială 2014 din cauza unei accidentări.


Hondurasul este una dintre țările cu cea mai mare rată a criminalității din lume, notează BBC. Arnold Peralta urma să joace săptămâna viitoare în meciul amical dintre selecționatele Hondurasului și Cubei.

Potrivit site-ului clubului Glasgow Rangers, Peralta a jucat pentru echipa scoțiană de 24 de ori, între iunie 2013 și ianuarie 2014, marcând un gol.

Ziarul hondurian Diez precizează că fotbalistul tocmai cumpărase haine pentru copilul său născut recent, în momentul în care a fost împușcat de 18 ori de un individ aflat pe o motocicletă, conform martorilor care au asistat la crimă.

sursa: agerpres.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
136

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
264

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...