Fost fotbalist de nationala asasinat in public! Fusese suspendat pentru trucarea unor meciuri! VIDEO

Fost fotbalist de nationala asasinat in public! Fusese suspendat pentru trucarea unor meciuri! VIDEO
Fostul fotbalist Alfredo Pacheco, în vârstă de 33 de ani, suspendat pe viaţă în 2013 pentru participarea la trucarea unor meciuri, a fost asasinat duminică dimineaţă, în El Salvador, informează spaniolii de la As.

Pacheco a fost împuşcat mortal în timp ce se afla la o benzinărie din regiunea Santa Maria, din țara sa natală. Două persoane care erau alături de jucător au fost rănite.

Fost fundaș central și fundaș stânga, Alfredo Pacheco a fost suspendat pe viaţă în 2013, împreună cu alţi 14 fotbalişti, pentru trucarea a 4 meciuri ale naţionalei din El Salvador.

86 de meciuri și 7 goluri are Alfredo Pacheco în prima reprezentativă a statului El Salvador, pentru care a jucat din 2002 până în 2013.

4 cluburi are în CV fostul fundaș: FAS (2000-2010), New York Red Bulls (2009, împrumut), Aguila (2010-2011) și Isidro Metapan (2011-2013).
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași!

astăzi, 14:40
192

Profesorul dr. Dorin Chiseliţă, şeful Clinicii de oftalmologie din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iași, este unul dintre cei mai bine plătiţi medici ieşeni. Cumulând...

Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi, pentru o pacientă în stare gravă!

astăzi, 13:39
199

Medicii din Dorohoi au solicitat, luni, aeronava sanitară, pentru a prelua o pacientă în stare gravă pentru a fi transportată la Iași. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul din...

IPJ Botoșani: Recomandări pentru o călătorie cu mașina fără incidente rutiere!

astăzi, 13:30
148

Poliţia Rutieră vă recomandă să aveţi în vedere câteva lucruri, pentru a evita incidentele nedorite:-Interesaţi-vă înainte să porniţi la drum cu privire la traseul pe c...