Florin Andone, la primul gol în poarta lui Real Madrid! Atacantul din Joldești a reușit și un assist! VIDEO
SPORT

Florin Andone a marcat primul său gol împotriva lui Real Madrid, miercuri seara, în minutul 35 al partidei de pe El Riazor, din etapa a 34-a din La Liga.

Florin Andone, la primul gol în poarta lui Real Madrid! Atacantul din Joldești a reușit și un assist! VIDEO

Golul atacantului român a venit la scorul de 2-0 pentru echipa lui Zinedine Zidane, după o fază prelungită de atac a galicienilor. Danilo a respins din fața lui Gil, mingea a ajuns la Gael Kakuta, francezul a vrut să tragă la poartă, însă a lovit greșit mingea, iar aceasta s-a dus paralel cu poarta, pe linia careului de 6 metri. Din fericire pentru Deportivo, Florin Andone, bine plasat, a pus latul și a trimis balonul în vinclul porții pe a cărei linie se aflau doi apărători ai Realului.

Pentru Andone, acesta a fost golul cu numărul nouă marcat în acest sezon și primul după o pauză de aproape două luni. Precedenta reușită a atacantului român de 24 de ani venise pe 2 martie, împotriva celeilalte echipe din Madrid, Atletico.

Andone putea reuși chiar dubla în partida contra Realului, în minutul 43, cu o fază înainte ca madrilenii să se desprindă la 3-1. Internaționalul român n-a ajuns la timp la o minge reluat cu capul de Sidnei și care s-a scurs încet, puțin pe lângă poarta lui Kiko Casilla.

După golul marcat în prima repriză, Florin Andone a reușit și un assist în finalul partidei. În minutul 84, atunci când Real Madrid conducea cu 5-1, atacantul român a centrat perfect pentru Joselu, cel care l-a învins pe Casilla, cu o lovitură de cap. Scorul final a fost 6-2 pentru Real Madrid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
57

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
136

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
90

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...