Florin Andone, la primul gol în poarta lui Real Madrid! Atacantul din Joldești a reușit și un assist! VIDEO
SPORT

Florin Andone a marcat primul său gol împotriva lui Real Madrid, miercuri seara, în minutul 35 al partidei de pe El Riazor, din etapa a 34-a din La Liga.

Florin Andone, la primul gol în poarta lui Real Madrid! Atacantul din Joldești a reușit și un assist! VIDEO

Golul atacantului român a venit la scorul de 2-0 pentru echipa lui Zinedine Zidane, după o fază prelungită de atac a galicienilor. Danilo a respins din fața lui Gil, mingea a ajuns la Gael Kakuta, francezul a vrut să tragă la poartă, însă a lovit greșit mingea, iar aceasta s-a dus paralel cu poarta, pe linia careului de 6 metri. Din fericire pentru Deportivo, Florin Andone, bine plasat, a pus latul și a trimis balonul în vinclul porții pe a cărei linie se aflau doi apărători ai Realului.

Pentru Andone, acesta a fost golul cu numărul nouă marcat în acest sezon și primul după o pauză de aproape două luni. Precedenta reușită a atacantului român de 24 de ani venise pe 2 martie, împotriva celeilalte echipe din Madrid, Atletico.

Andone putea reuși chiar dubla în partida contra Realului, în minutul 43, cu o fază înainte ca madrilenii să se desprindă la 3-1. Internaționalul român n-a ajuns la timp la o minge reluat cu capul de Sidnei și care s-a scurs încet, puțin pe lângă poarta lui Kiko Casilla.

După golul marcat în prima repriză, Florin Andone a reușit și un assist în finalul partidei. În minutul 84, atunci când Real Madrid conducea cu 5-1, atacantul român a centrat perfect pentru Joselu, cel care l-a învins pe Casilla, cu o lovitură de cap. Scorul final a fost 6-2 pentru Real Madrid.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1358

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
3101

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
892

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...