Florin Andone, la 24 de ani! Cum arăta în copilărie fotbalistul nascut la Botosani!
SPORT

Florin Andone isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Ajuns la 24 de ani, Andone este unul dintre cei mai buni stranieri români, atacantul ajuns și la echipa națională având evoluții apreciate atât la Cordoba, cât și la Deportivo La Coruna, acolo unde este legitimat în prezent, scrie digisport.ro.

Florin Andone, la 24 de ani! Cum arăta în copilărie fotbalistul nascut la Botosani!

Pe rețelele de socializare, un apropiat al lui Andone a postat o fotografie din copilărie cu fotbalistul, alături de alți doi amici (n.n. Florin este puștiul îmbrăcat în cămașă).

Născut la Botoșani și ajuns în Spania încă de la 10 ani, după cum a povestit într-un interviu, Andone a avut o copilărie grea. De altfel, mama sa este și acum femeie de serviciu.

”Spania pentru mine este casa mea, pentru că am crescut aici. Am aproape 12 ani de când sunt aici, am familia aici, prietenii mei sunt aici, casa mea este aici, nu aș putea să mă întorc în România, pentru că mă bucur când joc la echipa națională, dar nu simt nevoia să locuiesc în România”, a povestit Andone, într-un interviu recent oferit pentru Digi Sport.

”Cred că a fost cel mai important moment din viața mea să ajung în Primera Division. M-a făcut să mă simt împlinit, visul pe care l-am avut de mititel. Vedeam jucători precum Gică Craioveanu, Mutu, Dorinel Munteanu, Tamaș, Lobonț, mă gândeam uite am ajuns și eu să joc la nivel înalt”, a completat atacantul.

8 goluri a marcat Andone în acest sezon de Primera Division.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
781

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...