Florin Andone ataca un mare club din Europa: "Mi-au închis ușile în nas"
SPORT

Florin Andone reprezintă cel mai important transfer al lui Deportivo La Coruna, dar nu întotdeauna lucrurile au mers bine pentru atacantul român de 23 de ani, iar o perioadă ”neagră” este cea de la Villarreal, acolo unde nu a putut ajunge la prima echipă. 

Florin Andone ataca un mare club din Europa: "Mi-au închis ușile în nas"

 Florin Andone intr-un meci cu fosta sa echipa, Villareal  

Românul e suspendat pentru meciul cu Danemarca și a avut timp să atace politica ”Submarinului Galben”.

”E o școală foarte bună acolo. A produs jucători precum Bruno, Mario sau Trigueros, dar în ultimii ani? Au talente incredibile, dar nimeni nu mai apare. E o minciună ce se întâmplă acolo. Am avut experiențe cu oameni care mi-au închis ușa în nas. Apar jucători din America de Sud care la 17 ani au loc direct în prima echipă”, a spus Andone, pentru elgoldigital.com, citat de Digisport.ro.

Răspunsul lui Villarreal nu a întârziat să apară și a venit prin vocea lui Manu Trigueros, unul dintre cei care a reușit să ajungă la prima echipă a clubului de pe ”El Madrigal”.

”Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici, am meritat oportunitățile pe care le-am avut și sunt mulți jucători tineri la echipă, așa că nu înțeleg vorbele lui Florin. Sunt surprins de ce a spus”, a spus spaniolul de 25 de ani pentru elperiodicomediterraneo.com.

Florin Andone a fost jucătorul lui Villarreal în perioada 2012/2013, chiar dacă nu a evoluat pentru prima echipă niciodată. De la ”Submarinul galben” a ajuns la Atletico Baleare, în Segunda B, și de acolo la Cordoba, în 2014. În vara lui 2016, Andone s-a transferat la Deportivo La Coruna pentru 4,7 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CARAJALE în Joia tineretului, pe scena Teatrului "Mihai Eminescu" Botoșani!

astăzi, 11:10
11

Joi e despre voi! AmFiTeatru vă oferă încă un prilej de a intra în week-end cu fericire dublă! Continuăm seria spectacolelor despre și pentru voi din Joia Tineretului cu cel al ...

Protest al unei mame împotriva sistemului de învăţământ: Cere demisia tuturor inspectorilor şcolari de la IŞJ Botoşani

astăzi, 10:48
42

Viorica H. a povestit că şi-a înscris copilul iniţial la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga, iar în primii ani a învăţat bine, numai că în clasa a V-a a rămas repetent, mate...

Comunicat - Răzvan Rotaru, deputat PSD: "Susțin reglementarea răspunderii obligatorii a magistraților"

astăzi, 10:14
40

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat astăzi că România are nevoie de un cadru legal pentru răspunderea obligatorie a magistraților.În ultimii ani, România a fost clasată ...