Florin Andone ataca un mare club din Europa: "Mi-au închis ușile în nas"
SPORT

Florin Andone reprezintă cel mai important transfer al lui Deportivo La Coruna, dar nu întotdeauna lucrurile au mers bine pentru atacantul român de 23 de ani, iar o perioadă ”neagră” este cea de la Villarreal, acolo unde nu a putut ajunge la prima echipă. 

Florin Andone ataca un mare club din Europa: "Mi-au închis ușile în nas"

 Florin Andone intr-un meci cu fosta sa echipa, Villareal  

Românul e suspendat pentru meciul cu Danemarca și a avut timp să atace politica ”Submarinului Galben”.

”E o școală foarte bună acolo. A produs jucători precum Bruno, Mario sau Trigueros, dar în ultimii ani? Au talente incredibile, dar nimeni nu mai apare. E o minciună ce se întâmplă acolo. Am avut experiențe cu oameni care mi-au închis ușa în nas. Apar jucători din America de Sud care la 17 ani au loc direct în prima echipă”, a spus Andone, pentru elgoldigital.com, citat de Digisport.ro.

Răspunsul lui Villarreal nu a întârziat să apară și a venit prin vocea lui Manu Trigueros, unul dintre cei care a reușit să ajungă la prima echipă a clubului de pe ”El Madrigal”.

”Am muncit foarte mult pentru a ajunge aici, am meritat oportunitățile pe care le-am avut și sunt mulți jucători tineri la echipă, așa că nu înțeleg vorbele lui Florin. Sunt surprins de ce a spus”, a spus spaniolul de 25 de ani pentru elperiodicomediterraneo.com.

Florin Andone a fost jucătorul lui Villarreal în perioada 2012/2013, chiar dacă nu a evoluat pentru prima echipă niciodată. De la ”Submarinul galben” a ajuns la Atletico Baleare, în Segunda B, și de acolo la Cordoba, în 2014. În vara lui 2016, Andone s-a transferat la Deportivo La Coruna pentru 4,7 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bucătărie cuprinsă de flăcări, proprietara casei la spital cu atac de panică!

astăzi, 14:29
48

O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprins...

"Botoșanii de ieri și de azi"

astăzi, 13:36
51

Luni, 23 aprilie 2018, începând cu ora 11:00, la sediul Filialei nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani va avea loc activitatea ”Mozaic...

Expoziția de icoane "Mai aproape de Cer", la Muzeul Județean Botoșani!

astăzi, 12:09
61

Muzeul Județean Botoșani, în colaborare cu Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani, organizează, în perioada 20 aprilie - 13 mai 2018, e...