Florin Andone a marcat in poarta lui Atletico Madrid, intr-un meci in care Torres a fost dus la spital - VIDEO
SPORT

Botosaneanul Florin Andone a deschis scorul, joi seara, in partida pe care echipa sa, Deportivo La Coruna, o disputa, pe teren propriu, cu Atletico Madrid (scor 1-1), in etapa a 25-a din Primera Division. 

Florin Andone a marcat in poarta lui Atletico Madrid, intr-un meci in care Torres a fost dus la spital - VIDEO

Atacantul roman a deschis scorul in minutul 13, dupa o degajare gresita a portarului madrilenilor si o preluare la fel de 'stralucita' a fundasului Gimenez. Este cea de-a 8-a reusita a lui Andone in prima liga spaniola de fotbal, in 24 de partide disputate.

Egalarea a venit dupa pauza, in minutul 68, cand Antoine Griezmann a marcat un gol fantastic de la aproximativ 20 de metri.



Torres la un pas de tragedie!

Cu cateva minute inainte de finalul partidei puteam asista la o tragedie, dupa ce Fernando Torres a cazut cu capul de gazon si a ramas intins, inconstient, in urma unui contact cu Alejandro Bergantinos. Jucatorii au facut semne disperate echipei medicale sa intervine si atacantul lui Atletico a fost scos pe targa si transportat de urgenta la spital.

Unii jucatori au inceput chiar sa planga, insa, din fericire, conform unor primelor informatii, se pare ca Torres e in afara oricarui pericol, dar va petrece noaptea in spital.



sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
211

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
364

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
67

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...