Florin Acsinte vrea 3 puncte cu Viitorul lui Hagi: "Nu ne uitam cine sta pe banca"

Florin Acsinte vrea 3 puncte cu Viitorul lui Hagi: "Nu ne uitam cine sta pe banca"
Capitanul echipei FC Botosani, Florina Acsinte, vede un meci dificil in ultima etapa a turului, in fata celor de la Viitorul Constanta, avand in vedere ca echipa pregatita de Gica Hagi este nevinsa de sapte etape.

"Este un meci foarte important, avand in vedere ca ei trec printr-o perioada foarta buna. Au 21 de puncte si in cazul in care pierdem fac si ei 24 de puncte. Noi mergem sa castigam, sa facem tot posibilul sa obtinem cele trei puncte. Chiar daca suntem la 9 puncte de retrogradare nu o sa fim linistiti decat atunci cand se termina campionatul. Incercam sa castigam fiecare meci. I-am cam incurcat pana acum, dar niciun meci nu seamana cu altul.", a declarat Florin Acsinte.

Fundasul botosanenilor spune ca "Regele" isi motiveaza mai mult echipa din teren, dar asta nu conteaza in partida de vineri seara, pentru ca FC Botosani este decisa sa se intoarca cu trei puncte din aceasta deplasare.

"Hagi ii motiveaza mult mai mult. Uitati-va la ultimele partide de cand este el pe banca, dar noi nu trebuie sa ne uitam cine sta pe banca si ce fac ei, important este ce facem noi. Nu cred ca terenul o sa fie o problema, pentru ca tot acolo joaca si ei. Putem sa jucam si pe beton, trebuie sa jucam pentru ca de asta suntem platiti.", a mai spus Acsinte.

FC Botosani a acumulat pana acum 24 de puncte, insa liderul din teren al botosanenilor spera la mai multe puncte.

"Eu ma asteptam sa avem mai multe puncte, pentru ca stiu ce lot avem si ce potential avem, ce antrenori si ce finantatori avem, care sunt mereu alaturi de noi si ne sprijina. Ati vazut ce probleme sunt in tara. Ei sunt niste oameni corecti care au venit si ne-au spus in fata ceea ce trebuia sa ne spuna, pentru a face performanta.", a incheiat Florin Acsinte.

Partida dintre Viitorul Constanta si FC Botosani va avea loc vineri, 5 decembrie, incepand cu ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
42

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
33

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
37

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...