Florin Acsinte: "Depinde de antrenor dacă mă va băga în echipă. Eu mă bucur foarte mult pentru Vali Bordeanu"

Florin Acsinte: "Depinde de antrenor dacă mă va băga în echipă. Eu mă bucur foarte mult pentru Vali Bordeanu"
Fundasul botosanean Florin Acsinte, care a fost suspendat pentru partida cu FC Brasov de duminica, incheiata cu scorul de 2-1, a devenit apt pentru jocul cu ACS Poli Timisoara de sambata.

Acesta a declarat ca a trait meciul cu mari emotii si spera ca si partida cu Timisoara sa fie una de trei puncte pentru FC Botosani.

"Este pentru prima data cand am trait un meci cu asa mari emotii. Daca pe baieti era o presiune foarte mare, pe mine, va spun sincer cand au dat golul doi m-a luat ameteala in tribuna, atat de mult m-am bucurat. Fiecare meci are istoricul lui. Fiecare meci il luam cu seriozitate si il tratam cu foarte, foarte multa seriozitate. Meciul cu Brasovul a trecut deja, urmeaza partida cu Timisoara si speram ca la finalul celor 90 de minute sa fim noi cei care ne bucuram.", a declarat Florin Acsinte.

Capitanul botosanenilor in meciul cu Sageata Navodari spune ca nu stie daca va juca titular pentru ca decizia este a antrenorului, insa se bucura pentru ca Valeriu Bordeanu a facut un meci bun pe postul sau in fata brasovenilor.

"Mi-a expirat suspendarea însă depinde de antrenor dacă mă va băga în echipă. Eu mă bucur foarte mult pentru Vali Bordeanu, pentru jocul bun pe care el l-a reuşit cu Braşovul şi pentru asta ţin să-l felicit. Are o valoare şi o experienţă mare şi de la el am învăţat foarte multe. Din concurenţa noastră are de câştigat numai echipa", a mai spus Acsinte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
28

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
49

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
203

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...