Florin Acsinte aproape de un transfer la Pandurii! Sfaiter confirma interesul, insa pune conditii!
SPORT

Florin Acsinte aproape de un transfer la Pandurii! Sfaiter confirma interesul, insa pune conditii!

 Acsinte a marcat impotriva Pandurilor, in sezonul trecut  

Dupa plecarea fundasului Marko Momcilovici, transferat ieri de Steaua, cei de la Pandurii Targu Jiu au accelerat discutiile cu capitanul botosanenilor, Florin Acsinte, pe care il doreste la echipa inca din aceasta iarna.

Acsinte a intrat in ultimele 6 luni de contract si la conferinta de presa de luni a anuntat ca a fost ofertat de doua echipe din Play-Off, insa a ales sa ramana la Botosani pana in vara. Imediat dupa ce Steaua l-a luat pe Momcilovici, oficialii Pandurilor au marit oferta catre jucator, astfel ca acesta si-ar dori sa plece la echipa pregatita de Edy Iordascu. 

Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, a confirmat interesul Pandurilor pentru Acsinte, insa este dezamagit de negocieri si asta pentru ca gorjenii il vor liber de contract. 

"Nu va ascund interesul celor de la Pandurii, chiar am discutat si cu Valeriu Iftime si ne-am consultat. Acsinte este un jucator care si-a facut treaba la noi, are o varsta si poate castiga mai multi bani acolo. Eu i-am cautat echipe in aceasta iarna in strainatate, insa nu a fost sa fie si a venit aceasta oferta pentru el din scurt. Noi vrem sa plece la mai bine, dar sa avem si noi un mic profit, pentru ca asa e normal. Ieri m-au sunat de la Pandurii si am ramas putin dezamagit, pentru ca ei il vor liber. E deranjant cand iei 250.000 de euro pe un jucator aflat in ultimele 6 luni de contract si sa iei un capitan de la FC Botosani cu 0 lei. Noi nu am spus nicio suma. Sa fie acolo ceva, insa ei au spus ca nu au sume de transfer", a declarat Cornel Sfaiter, pentru Stiri.Botosani.ro.



Acesta a adaugat ca a discutat chiar ieri cu Florin Acsinte si i-a propus sa semneze de pe acum cu Pandurii, insa sa mearga din vara. 

"Noi am discutat cu Florin si pentru el e foarte bine. A ramas sa mai discutam zilele astea. I-am propus sa semneze acum, ca nu ne deranjeaza, si sa mearga din vara, pentru ca noi avem un obiectiv de indeplinit. Eu daca stiam din timp ma organizam altfel. Daca vom castiga si noi ceva atunci va pleca de acum", a mai spus Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta