Florentin Petre, mesaj emotionant pentru fiul sau, dupa scandalul de la nationala U21 a Romaniei: "Capul sus nebunul meu frumos"
SPORT

Florentin Petre a vrut să arate că este în continuare alături de fiul lui și i-a transmis un mesaj de susținere, într-o postare pe facebook. Fostul internațional a spus că ziua în care fiul său a fost exclus din lotul naționalei U21 din cauza consumul de băuturi alcoolice în timpul deplasării în Spania a fost cea mai grea din viața lui. 

Florentin Petre, mesaj emotionant pentru fiul sau, dupa scandalul de la nationala U21 a Romaniei: "Capul sus nebunul meu frumos"

Florentin Petre a a postat pe un site de socializare un mesaj de susținere în care a vorbit despre fiul său, Patrick Petre, care alături de Ionuț Nedelcearu, Vlad Olteanu și Alin Dudea au fost excluși din lot din cauză că au consumat alcool în timpul deplasării în Spania. În calitate de tată, acesta spune că indiferent de momentele pe care Patrick le va tranversa, el își va susține necondiționat.

”Capul sus, nebunul meu frumos, astăzi am avut poate cea mai grea zi de când ai apărut în viața mea. Te iubesc și sunt alături de tine în orice moment. Zilele trecute, ai avut lumea la picioare... acum ai greșit, plătește. Ești crescut în spirit de luptător, cu mentalitate de învingător. Capul sus, viața merge mai departe”, a susținut Florentin Petre pe facebook.

Cei patru jucători excluși din lotul reprezentativei Under 21 a României, Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu au ajuns miercuri seară la București. Aceștia au refuzat să vorbească, după sosirea la aeroport, cu jurnaliștii, iar mașina condusă de un prieten de-al lor a demarat cu scârțâit de roți. ”N-avem voie să vorbim”, a spus Nedelcearu.

"Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a decis să renunțe la cei patru fotbaliști care au comis abateri disciplinare grave. Astfel, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toți de la Dinamo) și Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au părăsit azi cantonamentul de la San Rogue, urmând să revină în țară”, a fost poziția oficială a FRF-ului.

Fostul internațional a mai recunoscut la Fotbal Club fiul său și ceilalți trei dinamoviști au greșit, însă a încercat să ofere și o explicație pentru comportamentul tinerilor jucători legitimați la Dinamo.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
236

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
72

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
71

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...