FINALA INCENDIARA la Darabani! Inter Dorohoi a castigat Cupa Romaniei, dupa un meci cu pumni, cartonase rosii si un incendiu la vestiare! FOTO, VIDEO

FINALA INCENDIARA la Darabani! Inter Dorohoi a castigat Cupa Romaniei, dupa un meci cu pumni, cartonase rosii si un incendiu la vestiare! FOTO, VIDEO
Finala Cupei Romaniei - Faza Judeteana a avut parte de toate ingredientele posibile: goluri spectaculoase, rastunari de scor, cartonase galbene si rosii, cativa pumni, un mic incendiu la vestiare, dar si o premiera in arbitrajul botosanean.

Asociatia Judeteana de Fotbal a organizat la Darabani ultimul act al Cupei Romaniei - Faza Judeteana, intr-un meci in care s-au intalnit formatiile care au luptat si pentru titlul de campioana a Ligii a IV-a, Inter Dorohoi si Luceafarul Mihai Eminescu.

Urmarita de la tribuna oficiala de deputatul Verginel Gireada, Luceafarul Mihai Eminescu a deschis scorul in minutul 6 prin Andrei Stoian, care a primit o pasa excelenta in fata portii de la Mihai Andries. Desi a avut in teren cea mai buna echipa de start, Inter Dorohoi nu avut nicio ocazie clara de gol in prima repriza, ba mai mult a fost dominata clar de trupa antrenata de Catalin Chirila, care a cerut si doua lovituri de la 11 m.

In prima faza Chirita a cazut in careu, iar oficialii oaspetilor au inceput sa strige la brigada condusa de Denis Cretu. Peste numai cateva minute, Vasile Irimia a fost faultat in careul dorohoian, insa centralul nu a fluierat nici de aceasta data, in ciuda protestelor vehemente a celor de la Luceafarul.

In startul reprizei secunde spiritele s-au incins, dupa ce Cazacu l-a faultat destul de dur pe Iosif Netbai. Jucatorii au inceput sa-si imparta pumni si picioare, iar final centralul Denis Cretu l-a eliminat chiar pe Netbai, care ar fi scuipat un adversar. Antrenorul Inter-ului, Costel Boteanu, a vrut sa scoata echipa de la teren, insa in cele din urma a renuntat la idee.

Peste numai cateva minute s-a restabilit egalitatea numerica, dupa ce Chirita de la Luceafarul si-a lovit un adversar fara minge si a fost imediat eliminat. Pe langa tensiunile din teren, organizatorii au avut emotii serioase, dupa ce a izbucnit un incendiu in vestiarul arbitrilor. O priza a luat foc, insa pompierii aflati la fata locului au intervenit in scurt timp si focul a fost stins.

In minutul 90+4, cand centralul Denis Cretu se pregatea sa fluiere finalul meciului, fundasul central al Luceafarului, Cosmin Stefanuci, a deviat mingea cu capul spre propria poarta, reusind un autogol de toata frumusetea. In prelungiri cele doua echipe s-au anihilat reciproc, jucatorii fiind epuizati din cauza caldurii.

Inter Dorohoi a dat lovitura in minutul 110 prin Augustin Istina, castigand pentru prima data in istorie atat campionatul, cat si Cupa Romaniei - Faza Judeteana. Vom vedea inca cum vor evolua jucatorii dorohoieni peste 6 zile, atunci cand au programata mansa tur a barajului pentru promovarea in Liga a III-a, avand in vederea ca si-au epuizat fortele in meciul de astazi.

Ca o premiera in fotbalul botosanean, arbitrii care au oficiat finala Cupei Romaniei au putut comunica intre ei prin microfoane si casti, asa cum se intampla in Liga 1.

 



















































































 

Spune-ne opinia ta