Finală câştigată cu 3-1 în Cupa Prietenia la fotbal! FOTO
BOTOSANI

Patru echipe de fotbal şi-au măsurat forţele şi talentul în cea de-a doua ediţie a Cupei Prietenia. Într-o atmosferă "incendiară", datorată suporterilor echipelor, echipa de la Pomârla şi-a adjudecat meciul cu 3-1.

Finală câştigată cu 3-1 în Cupa Prietenia la fotbal! FOTO

Nu vorbim însă de un campionat judeţean, ci de un mini- campionat între patru echipe formate din adolescenţi aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului. Una de la Centrul "Speranţa" de la Pomârla, una de la Centrul "Cireşarii" din Botoşani şi două echipe formate din cele trei centre de la Dorohoi, "Amicii", "Floare de Colţ" şi "Casa mea".

"Jucătorii au avut vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani, iar în finală au jucat o echipă din Dorohoi şi cea din Pomârla, aceasta din urmă câştigând cu 3-1. A fost o atmosferă incredibilă, iar meciul de fotbal a fost chiar frumos, băieţii au demonstrat şi tehnică, şi pasiune. Ne-am simţit ca la un meci de fotbal adevărat", spune Dan Şlincu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

Pe lângă conducerea Direcţiei, la meciuri au participat şi Costică Macaleţi şi Dorin Birta, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean precum şi primarul de Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Musafirii şi-au dat jos haina "oficială" şi şi-au susţinut echipele preferate de la marginea terenului.

"Băieţii fac şi antrenamente în Sala Polivalentă din Dorohoi, ba pe cei de la Botoşani i-am trimis la Dorohoi cu maşina de la Direcţie. A fost o acţiune frumoasă şi ne bucurăm că aceşti copii profită de orice oportunitate pentru a-şi demonstra lor că sunt buni şi competitivi. În plus, cei de la Pomârla aveau de luat o revanşă în faţa colegilor de la Dorohoi pentru că în vară au pierdut meciul", adaugă Dan Şlincu.

Fiecare galerie a venit cu proprii suporteri, colegi de la centrele din care provin, care au susţinut călduros prestaţiile fotbaliştilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Ieşenii au nevoie de susţinerea botoşănenilor pentru autostrada care ar dezvolta Moldova

Luni, 21 August 2017
1534

Ieşenii, însă, au nevoie de ajutor şi din partea botoşănenilor, ca şi de cel al tuturor cetăţenilor din judeţele prin care va trece autostrada A8. "Demararea rapidă, chiar î...

Programul de minimis pentru lână atrage tot mai mulţi crescători de ovine botoşăneni

Luni, 21 August 2017
481

De săptămâni întregi funcţionarii de la Direcţia Agricolă bat coclaurii în încercarea de a-i convinge pe crescătorii de oi să intre în programul lansat de Minister...

Individul care şi-a înjunghiat fiul rămâne după gratii. Ce se întâmplă cu copiii lui

Luni, 21 August 2017
1089

O familie întreagă suferă din cauza nechibzuinţei tatălui care, cucerit de aburii alcoolului, nu a mai ţinut cont nici de responsabilităţile sale şi nici de siguranţa propriilor copii....