Finală câştigată cu 3-1 în Cupa Prietenia la fotbal! FOTO
BOTOSANI

Patru echipe de fotbal şi-au măsurat forţele şi talentul în cea de-a doua ediţie a Cupei Prietenia. Într-o atmosferă "incendiară", datorată suporterilor echipelor, echipa de la Pomârla şi-a adjudecat meciul cu 3-1.

Finală câştigată cu 3-1 în Cupa Prietenia la fotbal! FOTO

Nu vorbim însă de un campionat judeţean, ci de un mini- campionat între patru echipe formate din adolescenţi aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului. Una de la Centrul "Speranţa" de la Pomârla, una de la Centrul "Cireşarii" din Botoşani şi două echipe formate din cele trei centre de la Dorohoi, "Amicii", "Floare de Colţ" şi "Casa mea".

"Jucătorii au avut vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani, iar în finală au jucat o echipă din Dorohoi şi cea din Pomârla, aceasta din urmă câştigând cu 3-1. A fost o atmosferă incredibilă, iar meciul de fotbal a fost chiar frumos, băieţii au demonstrat şi tehnică, şi pasiune. Ne-am simţit ca la un meci de fotbal adevărat", spune Dan Şlincu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului.

Pe lângă conducerea Direcţiei, la meciuri au participat şi Costică Macaleţi şi Dorin Birta, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean precum şi primarul de Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Musafirii şi-au dat jos haina "oficială" şi şi-au susţinut echipele preferate de la marginea terenului.

"Băieţii fac şi antrenamente în Sala Polivalentă din Dorohoi, ba pe cei de la Botoşani i-am trimis la Dorohoi cu maşina de la Direcţie. A fost o acţiune frumoasă şi ne bucurăm că aceşti copii profită de orice oportunitate pentru a-şi demonstra lor că sunt buni şi competitivi. În plus, cei de la Pomârla aveau de luat o revanşă în faţa colegilor de la Dorohoi pentru că în vară au pierdut meciul", adaugă Dan Şlincu.

Fiecare galerie a venit cu proprii suporteri, colegi de la centrele din care provin, care au susţinut călduros prestaţiile fotbaliştilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1791

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1791

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1144

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...