Fernando Carralero, bucuros ca a ajuns in Romania: "Vreau sa muncesc mult"! Vezi ce stie sa faca cu mingea - VIDEO

Fernando Carralero, bucuros ca a ajuns in Romania: "Vreau sa muncesc mult"! Vezi ce stie sa faca cu mingea - VIDEO
Fernando Miguel Carralero García este numele complet al celui de-al doilea spaniol ajuns in acaesta iarna la FC Botosani. Are 29 de ani, este mijlocas stanga si vine din Segunda B, adica Liga a III-a din Spania.

Fotbalistul are o tehnica de invidiat si este asemanator la stil cu argentinianul Gonzalo Cabrera. In plus, executa foarte bine loviturile libere. Carralero este fericit ca ajuns in Romania si isi doreste sa munceasca mult pentru si sa-si ajute echipa.

Jucatorul spaniol a evoluat cel mai mult timp pentru formatia Burgos CF, echipa care a evoluat un sezon si in liga secunda din Spania.



"În afara faptului că este prim-divizionară, ştiam că Botosaniul, anul trecut, a evoluat în Europa League, o competiţie foarte importantă pentru orice fotbalist. Liga I este un campionat competitiv, iar colegii spanioli care joacă aici mi-au confirmat acest lucru şi de asta am ales să vin aici. Pentru mine, a juca la o prim-divizionară este un salt în carieră. M-am acomodat mai usor pentru ca printre jucatori sunt si colegi spanioli, este si Gonzalo si ma surprinde ca aproape toti inteleg spaniola, vorbesc in engleza si asta ma ajuta sa ma acomodez mai bine. Vreau sa muncesc si ma gandesc ca urmeaza cele trei partide din retur care sunt importante. Personal vreau sa muncesc mult si sa cresc ca fotbalist aici. Despre fotbalul din Romania pot sa spun ca l-am urmarit la televizor si pe youtube si Liga 1 mi se pare o liga buna, tehnica si seamana cu liga secunda din Spania si se vede ca e un fotbal bun. Pentru orice fotbalist, sa joci in prima liga dintr-un campionat european este foarte important. In Spania, liga a doua este puternica dar nu se compara cu Liga 1 din Romania.",
a declarat Fernando Carralero.

VEZI MAI JOS IMAGINI CU CARRALERO IN ACTIUNE:

 

Spune-ne opinia ta