FCSB a fost umilita de Sporting, scor 1-5, in returul Play-Off-ului Champions League!
SPORT

FCSB a fost eliminata din Liga Campionilor dupa ce a pierdut mansa retur cu Sporting Lisabona, scor 1-5. Vicecampioana va juca astfel in grupele Europa League in aceasta toamna. 

FCSB a fost umilita de Sporting, scor 1-5, in returul Play-Off-ului Champions League!

Dupa 0-0 din meciul tur, FCSB a mai crezut inca o ora ca poate ajunge in grupele Ligii Campionilor, dar lusitanii s-au impus in cele din urma dupa o serie de greseli incredibile in defensiva FCSB. Sporting a inceput mai bine, a dominat si a presat, iar deschiderea scorului a venit firesc, in minutul 13, cand Doumbia a profitat de o greseala a lui Larie si a inscris din fata portii.

FCSB a avut nevoie de doar sapte minute pentru a egala, dupa o actiune a lui Alibec, de care Morais a beneficiat si a punctat cu poarta goala. Sporting a trecut din nou la timona si a controlat jocul, profitand de faptul ca Ovidiu Popescu, Teixeira sau Budescu erau complet iesiti din ritm.

La pauza, Dica l-a scos pe Budescu si l-a introdus pe Florin Tanase, iar FCSB a incercat sa puna presiune in startul partii secunde. Totul s-a naruit insa in minutul 60, cand Nita a iesit gresit in marginea careului, iar Acuna a punctat cu poarta goala. Patru minute mai tarziu, Gelson Martins i-a prins pe contraatac pe FCSB-isti si nu l-a iertat pe Nita, facand 3-1 dupa o minge pierduta de Filip.

FCSB a cazut complet din acel moment, iar in minutul 74 Bas Dost a dus scorul la 4-1 dupa o noua gafa de marcaj a defensivei ros-albastrilor. Scorul final a fost stabilit in minutul 88, cand Battaglia a marcat din fata portii, dupa inca o faza in care Larie a fost depasit cu usurinta, iar Momcilovici era pe nicaieri. Gruparea lui Nicolae Dica isi va afla vineri adversarele din grupele Europa League.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
176

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
36

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
57

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...