FCM Dorohoi, "set" cu Sporting Suceava (6-3) - GALERIE FOTO, VIDEO

FCM Dorohoi, "set" cu Sporting Suceava (6-3) - GALERIE FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

FCM Dorohoi castigat categoric meciul de vineri dupa-amiaza cu Sporting Suceva, dar nu fara emotii. Dupa ce au condus cu 4-0, dorohoienii au fost la un pas de a fi egalati.

Gazdele au deschis scorul prin Alexandru Vrabie, dupa care Eduard Sandu a inscris si el, ducand scorul la 2-0. Fostul portar al dorohoienilor, Emanuel Afloarei (Sporting Suceava), nu a putut evita golul de 3-0, marcat de acelasi Vrabie.

In startul reprizei secunde, Eduard Sandu a dus scorul la 4-0 cu o excutie superba, sut in vinclul portii de la 15 m. Sucevenii au inscris un gol norocos care le-a dat insa avant si au reusit repede sa duc scorul la 4-3 in favoarea dorohoienilor. 

Pentru a nu risca sa fie egalati, elevii lui Vespazian Colban au fortat in atac si Eduard Sandu a obtinut un penalty, transformat tot de el. Avea sa fie ziua norocoasa a lui Sandu, care inainte de fluierul de final l-a driblat cu Afloarei si a marcat cu poarta goala pentru 6-3.

In urma acestui rezultat, FCM Dorohoi ocupa locul 2 in clasamentu cu 19 puncte. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
258

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
47

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
821

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...