FCM Dorohoi a remizat pe teren propriu cu CF Braila, intr-un meci cu doua cartonase rosii - FOTO

FCM Dorohoi a remizat pe teren propriu cu CF Braila, intr-un meci cu doua cartonase rosii - FOTO
Meci greoi disputat de elevii lui Vespazian Colban, în baza sportivă 1 Mai din Dorohoi. FCM Dorohoi a reușit să obțină un singur punct împotriva celor de la CF Brăila, scor 0-0, în cea de-a XX-a etapă a campionatului 2014-2015 din Liga a II-a, Seria I.

FCM Dorohoi a început meciul motivată de faptul că joacă pe propriul teren însă brăilenii s-au dovedit a fi un adversar puternic.

Meciul s-a disputat greoi, ambele echipe având ocazii de poartă dar fără rezultat. Singura ocazie importantă de gol a fost în tabăra oaspeților, în minutul 35, când în urma unei lovituri executate foarte bine, pe lângă zidul dorohoian format din șapte jucători, portarul dorohoian a respins după o paradă extraordinară.

Repriza secundă a început la fel de lent cum s-a desfășurat și primul mitan, singurele faze importante fiind schimbările efectuate de ambii antrenori.

Nervii întinși la maxim după ce minutele treceau și tabela de marcaj rămânea neschimbată a dus la multiple faulturi. În minutul 78, Ghiocel Costin de la CF Brăila vede cel de-al doilea galben după un fault în propria jumătate, fapt pentru care și-a lăsat echipa în zece oameni. Numărul jucătorilor de pe teren s-a egalat în minutul 87 după ce Pavăl Natanael vede cel de-al doilea galben în urma unui henț intenționat la mijlocul terenului.

REZULTATE:

- Academica Arges – Rapid Suceava (2-0)
- FCM Dorohoi – CF Braila (0-0)
- Gloria Buzau – CF Balotesti (1-1)
- SC Bacau – ACS Berceni (3-1)
- Farul – Sageata Navodari (3-0)
- FC Voluntari – Slobozia 3-0












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
272

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
672

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
43

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...