FC Botosani vrea sa invinga din nou pe Dinamo: "La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal"
SPORT

FC Botosani vrea sa invinga din nou pe Dinamo: "La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal"
FC Botoşani va întâlni duminică seara, începând cu ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti, in cadrul etapei a XI-a din Liga 1. 

Jucătorii echipei FC Botoşani spun că sunt foarte motivaţi înaintea partidei cu Dinamo şi nu se gândesc decât la victorie. Istvan Fulop şi Gabi Vaşvari au participat la conferinta de presa si spun ca un egal nu i-ar ajuta prea mult in acest meci.

“Putem câştiga. Cu multă agresivitate şi multă muncă putem câştiga acest meci. Să sperăm că va fi acel şoc pentru că avem nevoie de victorie. În momentul acesta, doar o victorie ne-ar descătuşa. În primul rând, nu trebuie să-I lăsăm să joace. Dacă îi laşi să joace, te pun la respect. Sperăm să ne revenim cu o victorie în meciul cu Dinamo, a spus Istvan Fulop.



Gabriel Vasvari spera ca pe stadion sa fie un numar mare de spectatori prezenti, insa botosanenii nu se inghesuie pentru a cumpara bilete. 

“Publicul este foarte important, de multe ori ne-a împins de la spate şi ne dorim să facă acelaşi lucru şi duminică. Sezonul trecut a fost o victorie foarte frumoasă la Botoşani, s-a inaugurat şi nocturna. La situaţia în care suntem acum, ne dorim să câştigăm toate cele trei puncte. Dinamo o echipă cu calitate, jucători foarte buni şi cu siguranţă nu îşi permit să se apere la Botoşani. Vor juca şi care e mai bun va câştiga. Nu mă aşteptam să aibă parcursul din acest sezon. Este una din cele mai în formă echipe din campionat şi vom avea un meci foarte greu. La situaţia în care suntem, nu ne-ar ajuta prea mult un egal. Avem nevoie de puncte, a declarat Gabi Vaşvari.
Dinamo a pierdut un singur joc în zece etape şi este pe locul patru în clasament iar FC Botoşani are o singură victorie şi este pe locul 12. Biletele pentru acest meci costa 25 de lei la peluza si 40 de lei la tribuna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
228

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
102

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
123

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...