FC Botoşani vrea să câştige meciul cu Chiajna

FC Botoşani vrea să câştige meciul cu Chiajna
Deşi FC Botoşani va întâlni una din cele mai bune echipe din liga a II-a, tehnicianul grupării locale este optimist, mai ales că va avea la dispoziţie toţi jucătorii cu excepţia goalkeeperului Vasile Prisacă.

După o victorie cu 3-0 în faţa Gloriei Buzău şi o înfrângere cu 2-1 la Giurgiu, FC Botoşani va întâlni sâmbătă pe Concordia Chiajna, o echipă în formă şi care are în componenţă mai mulţi jucători care au evoluat în prima ligă. Înaintea acestei partide, oficialii botoşăneni sunt optimişti şi consideră că formaţia fanion a judeţului are şanse reale de a obţine un rezultat favorabil.

"Noi venim după jocul de la Giurgiu în care a trebuit să ne recunoaştem învinşi şi nu ne-a convenit lucrul acesta. Vrem să câştigăm jocul de sâmbătă pentru a reînnoda seria succeselor. Ne aşteaptă şapte meciuri foarte dificile în care vom întâlni primele şase clasate şi vom avea posibilitatea de a vedea forţa echipei noastre", a spus Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani.

Înaintea acestei partide, conducerea echipei FC Botoşani nu se confrunta cu probleme de lot. Amânarea cu o săptămână a etapei a fost benefică deoarece fundaşul Cornel Codreanu şi mijlocaşul Marius Şuleap s-au refăcut după accidentări şi sunt apţi de joc.

Singurul care va lipsi este portarul Vasile Prisacă, cel care este suspendat în urma cartonaşului roşu primit la Giurgiu. Locul său va fi luat de Marius Dulceanu, un goalkeeper care, de câte ori a fost folosit, a avut evoluţii bune.

"Dulceanu a mai apărat şi în turul campionatului, când s-a accidentat Vasile Prisacă. Am fost mulţumit de evoluţiile lui iar acum are din nou şansa să apere. În cazul unei victorii eu nu schimb portarul şi este o şansă a lui de care trebuie să profite. Ei sunt în lupta şi în cazul în care Dulceanu apără foarte bine e normal să rămână în poartă", a adăugat tehnicianul botoşănean.

Buhaiescu, principalul pericol pentru FC Botosani

Deşi Concordia Chiajna are în lot o serie de jucători valoroşi care au evoluat la echipe de liga I, Cristi Popovici nu îşi va lua măsuri speciale şi nu va apela la marcajul om la om. Cel mai în formă jucător din trupa lui Liţă Dumitru este Vasile Buhăescu, un fotbalist care în această iarnă a fost foarte aproape de a semna cu FC Botoşani.

"Este Florentin Dumitru, un jucător periculos. Mai este Buhăescu, care e într-o formă deosebită şi care a marcat două goluri în meciul de pregătire cu Sportul, la fel şi la jocul cu Constanţa. E un jucător care a jucat în divizia A la Vaslui. Întâlnim un adversar destul de incomod prin prisma lotului destul de bun pe care îl au şi jucătorii pe care au reuşit să-i transfere în intersezon. Este un adversar care în ultimul joc disputat a reuşit o victorie categorică contra altei pretendente la promovare şi care şi-a anunţat clar intenţiile de a trage la promovare", a conchis Cristi Popovici.

Misiune grea pentru Concordia

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
30

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
440

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
54

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...