FC Botosani vrea prima victorie in Liga 1: "Speram sa ne descatuseze si sa ne redea increderea"

FC Botosani vrea prima victorie in Liga 1: "Speram sa ne descatuseze si sa ne redea increderea"
FC Botosani si FC Voluntari vor deschide etapa a V-a din Liga 1, vineri dupa-amiaza, incepand cu ora 18:30, pe stadionul Dinamo, din Bucuresti.

Antrenorul formatiei botosanene spera ca elevii sai sa bifeze prima victorie in acest sezonul de Liga 1 si sa aduca linistea in vestiar, pentru ca este o usoara stare de tensione din cauza rezultatelor obtinute in primele etape.

“Nu va fi uşor. Vor fi multe grade Celsius, spectacolul va avea de suferit. Ne dăm seama că nu am avut victorii, nu avem puncte acumulate. Este obligatoriu să acumulăm puncte. Am lucrat mai mult în această perioadă dar din păcate nu am avut inspiraţie în faţa porţii. O să vină şi momentul când o să marcăm şi sper să se întâmple cât mai repede. Sperăm ca o victorie să ne descătuşeze, să ne redea încrederea, să abordăm cu mai mult curaj meciurile viitoare. Când intervine crisparea, jocul nu mai este cursiv. Voluntariul nu a pierdut cele două jocuri de pe teren propriu. Sunt o echipă incomodă. Toate meciurile vor fi echilibrate iar diferenţa se va face prin mici detalii. Şi ei îşi doresc şi ei să acumuleze puncte. Va fi o partidă importantă, a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta