FC Botosani vrea in Play-Off-ul Ligii 1: "Avem sanse reale"
SPORT

FC Botosani joaca vineri seara, la Ploiesti, impotriva celor de la Juventus Bucuresti, in primul meci al etapei a 10-a din Liga 1.

FC Botosani vrea in Play-Off-ul Ligii 1: "Avem sanse reale"

Jucatorii botosaneni considera ca partida cu Juventus nu va fi deloc una usoara, chiar daca nou-promovata este "lanterna rosie" a Ligii 1.

”Dacă ne gândim bine cu o victorie obținută la Juventus cred că avem șanse reale la un loc de Playoff. Am pierdut cu Astra în urma uni joc modest și nu cred ca meritam mai mult. Meciurile cu Steaua și cu Craiova pe care le-am pierdut a fost pe fondul unui joc bun. Personal îmi propun să am continuitate și să cresc de la meci la meci”, a declarat George Miron.

Golgheterul echipei, Laurentiu Bus, a marturisit ca spera sa profite de apararea slaba a celor de la Juventus si sa indeplineasca obiectivul inca nedeclarat de conducatori, adica accesul in PlayOff.

”Cu siguranță ne așteaptă un meci dificil după cum am mai spus aici în fața dumneavoastră, ca pe toate care le avem și sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte. Nu s-a schimbat nimic la mine la nivelul fizic, pregătirea e la fel, mental cred că sunt puțin mai relaxat și colegii mă ajută foarte mult. Cu siguranță va fi rândul și altui coleg și important e să câștige echipa. Dacă le vom marca gol repede consider că ne va fi mult mai ușor, i-am urmărit și știu că sunt foarte buni pe atac dar au probleme în apărare și sper să profităm. Avem un culoar foarte bun, după acest meci cu Juventus avem două acasă și mergem la Mediaș, deci putem face puncte care ne-ar apropia de obiectiv”, a declarat Laurențiu Buș.

Partida cu Juventus va incepe la ora 18:00 si va transmisa in direct pe Digisport, Dolcesport si Look.

 

Spune-ne opinia ta