FC Botoșani va fi "GROZAVĂ" în sezonul viitor: "Cu răbdare, va fi o echipă greu de bătut"

FC Botoșani va fi "GROZAVĂ" în sezonul viitor: "Cu răbdare, va fi o echipă greu de bătut"
FC Botosani a crescut mult la capitolul calitate, in urma transferurilor reusite in aceasta vara si va fi o formatie greu de invins in Liga 1, daca exista rabdare pentru ca jucatorii veniti sa se acomodeze.

Aceasta este parerea antrenorului Leo Grozavu, care este convins ca incepand cu etapa a V-a echipa locala va ajunge la o forma sportiva foarte buna.

"Ca sa fac o apreciere generala, pot sa spun ca am crescut la capitolul calitate. Sunt convins ca aceasta echipa daca va parcurge etapele in mod normal si va fi rabdare, pentru ca mai mult ca sigur la inceputul de campionat nu vom fi in cea mai buna forma sportiva, dar dupa etapa a V-a echipa va arata cu mult mai bine decat ce am fost in cei doi ani de cand suntem in Liga 1. Jucatorii care au venit au dus un plus la calitate. In plus, cei care au ramas au profesionalismul la cel mai inalt nivel si se implica mult in antrenamente. Sunt convins si increzator ca FC Botosani, daca reuseste sa treaca peste aceasta perioada, care este foarte grea, cu jocuri la un interval scurt de timp, cu deplasari lungi, va fi o echipa greu de batut.", a spus Leo Grozavu.

FC Botosani ii intalneste joi seara pe cei de la Tskhinvali, in dubla mansa, in primul tur preliminar al Europa League. Tehnicianul botosanenilor nu crede ca jucatorii se gandesc deja la meciurile cu Legia Varsovia.

"Am incercat sa-i fac constienti de faptul ca intalnim un adversar serios, care este disciplinat. Anul trecut am intalnit in Austria o participanta in Europa League din tara respectiva, Zestafoni (n.red. victorie cu 3-1 pentru Botosani), si am simtit pe pielea noastra ce presiune poate pune adversarul, o echipa foarte buna, care juca in viteza si ma astept la acelasi lucru cu Tskhinvali. Nu cred ca e cazul sa ne gandim la Legia. Mai sunt trei jocuri pana atunci, doua cu georgienii, una in campionat.", a completat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta