FC Botosani va da Loganul la meciul cu Astra Giurgiu! Abonatii isi pot lua taloanele!

FC Botosani va da Loganul la meciul cu Astra Giurgiu! Abonatii isi pot lua taloanele!
Conducerea FC Botoşani a anunţat că la primul joc oficial pe care gruparea îl va susţine pe teren propriu, cel cu Astra Giurgiu din etapa a XXV-a a Ligii I, se va acorda şi autoturismul Dacia Logan.

Premiul care a fost reportat de anul trecut după ce câştigătorul tombolei nu a putut să facă dovada tichetului câştigător va fi acordat în pauza jocului de pe Municipal dintre FC Botoşani şi Astra, meci care va avea loc pe 19 februarie, de la ora 20:30.

"Îi rog pe suporteri să fie foarte atenţi, să citească regulamentul şi să completeze citeţ taloanele de participare la concurs. Îmi doresc să câştige acest premiu un suporter înfocat al echipei, care să fie prezent pe stadion pentru a fi aplaudat de întreaga asistenţă", a declarat Cornel Şfaiţer.

Biletele pentru meciul cu Astra, al cărui preţ va fi stabilit la începutul săptămânii viitoare, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, suporterii urmând a primi la achiziţionaraea biletelor şi tichetul pentru participarea la tombolă.

În schimb, posesorii de abonamente sunt aşteptaţi de vineri dimineaţă la sediul clubului pentru a-şi ridica tichetele de participare la tombolă.

CITESTE AICI REGULAMENTUL!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
6

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
305

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
127

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...