FC Botosani: Şuleap poate juca la Giurgiu

FC Botosani: Şuleap poate juca la Giurgiu

 Marius Suleap  

Cu toate că nu i-a fost eliberată "cartea verde", fotbalistul Marius Şuleap a fost legitimat de FC Botoşani şi va avea drept de joc pentru gruparea locală în meciul pe care aceasta îl va susţine sâmbătă la Giurgiu cu Dunărea din localitate. Regulamentele internaţionale sunt clare în astfel de cazuri. Dacă în termen de 30 de zile de la cererea Federaţiei Române de Fotbal către forul similar din Grecia în acest caz, având în vedere că Marius Şuleap a fost legitimat ultima oară la OFI Creta, nu se eliberează "cartea verde", atunci jucătorul devine liber să-şi câştige dreptul de a evolua la o altă echipă şi se poate legitima la alt club. "Dacă va evolua sau nu la Giurgiu, o va decide doar antrenorul. El, însă, are drept de joc 100% pentru FC Botoşani începând cu acest meci", a declarat Dumitru Brânză, directorul executiv al grupării locale.

Preşedintele grupării, Cornel Şfaiţer, nu crede că în cazul în care nu va fi titularizat şi va fi lăsat pe banca de rezervă, Marius Şuleap va răbufni la adresa tehnicianului Cristian Popovici. "Am mai spus-o şi o repet. Atât Şuleap, cât şi Homneac, Matei, Vaşvari, Halip, Geamăn sau Boghian, deci cei care au venit în această iarnă, din momentul în care au acceptat să vină la FC Botoşani au acceptat şi concurenţa. Nimeni nu a venit din postura de titular, iar din discuţiile pe care le-am avut cu ei, mi-au dat de înţeles că acceptă să se bată pentru postul de titular. Fiecare va avea şansa de a evolua, însă sper ca atunci când vor avea această şansă să nu dezamăgească", a susţinut Cornel Şfaiţer.

Probleme medicale pentru Cornel Codreanu

Dacă va putea miza pe Şuleap, în schimb, Cristian Popovici nu va putea conta în jocul de la Giurgiu pe fundaşul Cornel Codreanu. Problemele medicale ale acestuia, pe care le-a resimţit înaintea jocului câştigat cu Gloria Buzău, s-au agravat în cele 45 de minute, cât jucătorul a evoluat în meciul din prima etapă a debutului de retur. "Dacă Patache nu s-ar fi accidentat la pauză, nu-l forţam pe Cornel. El a jucat deşi nu era 100% refăcut, iar după meci mi-a spus că resimte dureri mai mari. A fost la control aici la Botoşani, dar şi la Bacău, iar medicii i-au recomandat repaus total şapte zile şi l-au pus sub tratament", a precizat antrenorul principal al FC Botoşani.

Cornel Codreanu s-a ales cu o tendinită în prima repriză a ultimului amical din pauza competiţională, susţinut de FC Botoşani la Dumbrăveni împotriva celor de la CFR Paşcani, meci câştigat de botoşăneni cu 3-0. În săptămâna premergătoare jocului din prima etapă a returului cu Gloria Buzău, fundaşul nu s-a pregătit din cauza durerilor resimţite la picior. Cu toate acestea, a fost aruncat în luptă deoarece Andrei Patache, titular în acest meci, s-a accidentat, acesta fiind, însă, recuperat pentru meciul de sâmbătă de la Giurgiu.

Junior suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene

Pe lângă absenţa lui Cornel Codreanu, tehnicianul formaţiei botoşănene nu va putea conta la Giurgiu nici pe serviciile juniorului Mihai Bordeanu. Fotbalistul va fi suspendat în această etapă după ce a încasat în jocul cu Gloria Buzău cel de-al patrulea cartonaş galben din acest sezon. "Este urât că nu voi putea conta pe Bordeanu, mai ales că a avut o evoluţie bună cu Buzăul. E bine, însă, că avem soluţii", a subliniat Cristian Popovici.

Directorul executiv al FC Botoşani, Dumitru Brânză, crede că cele mai mari şanse la titularizare în locul lui Mihai Bordeanu le are Ştefan Nicolae, cel de-al treilea junior din lot, Daniel Hriţcu, urmând a fi rezervă în acest meci. "Am mare încredere în Ştefan Nicolae. Când a fost introdus a arătat că merită să facă parte din lotul FC Botoşani. Sunt convins că va avea o evoluţie bună şi la Giurgiu, iar absenţa lui Bordeanu nu se va resimţi", a afirmat Dumitru Brânză.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 


 

Sursa: monitorulbt.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
9

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
17

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...