FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

În partida tur, CSU Craiova a câștigat categoric, scor 5-1, partida disputată pe teren propriu cu FC Botosani, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Returul se va juca astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

"E un meci la care trebuie să fim foarte atenţi, pentru că avem multe exemple în acest sezon că orice se poate întâmpla. Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să câştigăm şi nu să jucăm la aşteptare, să vedem cum decurge jocul, pentru că nu e o mentalitate bună”, a afirmat antrenorul de la CSU Craiova, Devis Mangia.

La Botoșani, antrenorul Costel Enache pare dispus să joace până la capăt șansa, chiar dacă recunoaște faptul că are nevoie de o minune și de "o conjunctură incredibil de favorabilă" în meciul cu CSU Craiova. 

"Nu știu cât de mari sunt șansele noastre, pare aproape imposibil duelul de mâine (astăzi, nota red.), dar atâta timp cât s-au mai întâmplat minunății în lumea fotbalului, avem și noi dreptul să sperăm la așa ceva. Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă pentru a putea depăși și a ne crea o performanță inedită. Să sperăm că lucrurile vor fi așa cum ne dorim. Ne forțează situația, vom încerca să fim mai ofensivi, să ajungem rapid la poartă, să ne creăm cât mai multe situații de poartă, dar în același timp trebuie să fim atenți, pentru că orice gol primit reduce aproape în totalitate șansele. Trebuie să fim realiști, Craiova nu este o echipă pe care să o bați așa simplu și cu o diferență foarte mare. Craiova este într-un moment bun, o echipă foarte puternică, echilibrată, o echipă care în ultimul timp primește foarte greu goluri", a spus antrenorul FC Botosani, Costel Enache.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Drama unui băiat de 13 ani diagnosticat cu cancer - Un SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “Antonio” îl ajută în lupta cu maladia!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
2838

Antonio Hoinaru este un copil de numai 13 ani, care până la această vârstă a dobândit maturitatea vieții, înainte de vreme. A fost un copil absolut normal, ca toți copiii:...

Se zbate între viață și moarte, după o noapte petrecută în ger!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
1033

A ajuns la spital cu o temperatură a corpului de doar 22,6 grade Celsius! După o noapte petrecută în zăpadă, femeia în vârstă de 84 de ani era aproape înghetață de...

Au rămas fără acoperiș deasupra capului, în plină iarnă!

Marţi, 22 Ianuarie 2019
441

Două case de pe strada Tomis, din municipiul Botoșani, au fost afectate marți după-amiază de un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.Pompierii b...