FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

În partida tur, CSU Craiova a câștigat categoric, scor 5-1, partida disputată pe teren propriu cu FC Botosani, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Returul se va juca astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

"E un meci la care trebuie să fim foarte atenţi, pentru că avem multe exemple în acest sezon că orice se poate întâmpla. Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să câştigăm şi nu să jucăm la aşteptare, să vedem cum decurge jocul, pentru că nu e o mentalitate bună”, a afirmat antrenorul de la CSU Craiova, Devis Mangia.

La Botoșani, antrenorul Costel Enache pare dispus să joace până la capăt șansa, chiar dacă recunoaște faptul că are nevoie de o minune și de "o conjunctură incredibil de favorabilă" în meciul cu CSU Craiova. 

"Nu știu cât de mari sunt șansele noastre, pare aproape imposibil duelul de mâine (astăzi, nota red.), dar atâta timp cât s-au mai întâmplat minunății în lumea fotbalului, avem și noi dreptul să sperăm la așa ceva. Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă pentru a putea depăși și a ne crea o performanță inedită. Să sperăm că lucrurile vor fi așa cum ne dorim. Ne forțează situația, vom încerca să fim mai ofensivi, să ajungem rapid la poartă, să ne creăm cât mai multe situații de poartă, dar în același timp trebuie să fim atenți, pentru că orice gol primit reduce aproape în totalitate șansele. Trebuie să fim realiști, Craiova nu este o echipă pe care să o bați așa simplu și cu o diferență foarte mare. Craiova este într-un moment bun, o echipă foarte puternică, echilibrată, o echipă care în ultimul timp primește foarte greu goluri", a spus antrenorul FC Botosani, Costel Enache.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acad. Ioan-Aurel Pop, despre reacția unui străin la vederea unei biserici pline în Cluj: "Ăștia-s oamenii locului care vin la slujbă? Atunci, nimic nu-i pierdut"

astăzi, 11:37
176

Că românii au o părere proastă despre ei înșiși este binecunoscut. Din păcate, românii au tendința de a se prezenta pe ei înșiși în tonuri mult mai închise decât realitatea și acest ...

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

astăzi, 10:32
201

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, St...

Razie a polițiștilor în București și 23 de județe, printre care și Botoșani: Pesticide confiscate și amenzi de peste 200.000 de lei!

astăzi, 10:25
146

Aproape o tonă și peste 5.000 de litri de produse de protecție a plantelor au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în București și 23 de județe,...