FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

FC Botoșani și CSU Craiova joacă, astăzi, în semifinalele Cupei României. Enache: "Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă!"

În partida tur, CSU Craiova a câștigat categoric, scor 5-1, partida disputată pe teren propriu cu FC Botosani, în prima manșă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Returul se va juca astăzi, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

"E un meci la care trebuie să fim foarte atenţi, pentru că avem multe exemple în acest sezon că orice se poate întâmpla. Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să câştigăm şi nu să jucăm la aşteptare, să vedem cum decurge jocul, pentru că nu e o mentalitate bună”, a afirmat antrenorul de la CSU Craiova, Devis Mangia.

La Botoșani, antrenorul Costel Enache pare dispus să joace până la capăt șansa, chiar dacă recunoaște faptul că are nevoie de o minune și de "o conjunctură incredibil de favorabilă" în meciul cu CSU Craiova. 

"Nu știu cât de mari sunt șansele noastre, pare aproape imposibil duelul de mâine (astăzi, nota red.), dar atâta timp cât s-au mai întâmplat minunății în lumea fotbalului, avem și noi dreptul să sperăm la așa ceva. Avem nevoie de o conjunctură incredibil de favorabilă pentru a putea depăși și a ne crea o performanță inedită. Să sperăm că lucrurile vor fi așa cum ne dorim. Ne forțează situația, vom încerca să fim mai ofensivi, să ajungem rapid la poartă, să ne creăm cât mai multe situații de poartă, dar în același timp trebuie să fim atenți, pentru că orice gol primit reduce aproape în totalitate șansele. Trebuie să fim realiști, Craiova nu este o echipă pe care să o bați așa simplu și cu o diferență foarte mare. Craiova este într-un moment bun, o echipă foarte puternică, echilibrată, o echipă care în ultimul timp primește foarte greu goluri", a spus antrenorul FC Botosani, Costel Enache.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
1

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
25

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
19

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...