FC Botoșani și-ar putea schimba antrenorul

FC Botoșani joacă mâine ultima partidă din sferturile Cupei României contra celor de la CSM Poli Iași. Ar putea fi ultima reprezentație pentru Costel Enache, căruia i s-a căutat de mai multă vreme înlocuitor.

FC Botoșani și-ar putea schimba antrenorul

Antrenorul de 45 de ani este vânat de o bună perioadă de vreme de conducere, iar în locul său ar putea sosi vechiul staff tehnic al lui Dinamo!

În lumea fotbalului românesc se vorbește de varianta ca Vasile Miriuță să fie înlocuitorul lui Enache, numai că "Tati" nu mai are voie să preia o a treia formație în acest sezon competițional, după experiențele, nefericite, de la Concordia Chiajna și Dinamo.

Astfel că până la vară, formația din Botoșani ar urma să fie condusă de secundul său de încredere, Francisc Dican, mai ales că acesta a mai avut o experiență ca antrenor principal la CFR Cluj în perioada 2014-2015.

Aceasta după ce a mai fost secund în mandatele lui Ioan Andone, Jorge Costa, Alin Minteuan, Viorel Moldovan și Eugen Trică.

Dacă se va face mutarea zilele viitoare, primul meci oficial al noului staff tehnic ar putea fi tocmai împotriva lui Dinamo, sâmbătă, 17 martie!

Sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
78

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...