FC Botosani si-a reluat antrenamentele pe Stadionul Municipal

FC Botosani si-a reluat antrenamentele pe Stadionul Municipal
Elevii lui Ştefan apostol au reinceput pregătirile pentru viitoarea etapă de campionat dupa o pauza de cateva zile dupa catonamentul montan.

Jucătorii de la FC Botoşani au reinceput antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon competiţional care va debuta pe 15 august. Chiar dacă mulţi fotbalişti consideră stagiul montan de la Câmpulung Moldovenesc drept cea mai grea perioadă de pregătire, antrenorul Ştefan Apostol îi contrazice.


"Pregătirea nu s-a încheiat odată cu acest cantonament de la Câmpulung, ci va continua şi în perioada următoare dar şi pe tot parcursul campionatului. Vreau din partea lor concentrare maximă pe tot parcursul sezonului pentru a nu avea surprize nedorite şi le-am transmis că nu accept niciun fel de rabat de la efort", a afirmat Ştefan Apostol.


Antrenorul formaţiei s-a arătat nemulţumit de numărul mic de jucători pe care îi are la dispoziţie şi a afirmat că până la mijlocul campionatului nu se poate discuta despre o omogenitate a formaţiei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
629

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
41

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...

Absolvenţi angajaţi la "Bursa locurilor de muncă"

astăzi, 13:43
424

Sute de absolvenţi din judeţul Botoşani au aprticipat, vineri, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel...