FC Botosani si-a prezentat noile achizitii! Vezi ce au declarat Astafei si Roman! FOTO
SPORT

FC Botosani si-a prezentat noile achizitii! Vezi ce au declarat Astafei si Roman! FOTO
FC Botosani si-a prezentat, vineri dimineata, cei mai noi jucatori din cadrul clubului.

Botosanenii i-au transferat in aceasta vara pe Razvan Greu, Catalin Golofca, Lorand Fulop, Andrei Herghelegiu, Mihai Roman, Victoras Astafei, Calin Albut si Claudiu Juncanaru.

Antrenorul Leo Grozavu s-a declarat multumit de transferuri si spera ca jucatorii sa-i inlocuiasca cu succes pe cei care au plecat.

"Am incercat in aceasta vara sa reunim lotul in urma plecarilor care au avut loc. Am pierdut jucatori importanti, dar eu cred ca cei care au venit pot sa-i inlocuiasca cu succes.Am incredere in ei ca sunt jucatori cu maturitate, cu experienta. Toti cei care sunt in acest moment in lotul FC Botosani consider ca pot face fata la rigorile primei ligi si sunt sigur ca ne vom bucura de inca o participare pe prima scena.", a declarat Leo Grozavu. 

"Am venit la Botosani pentru ca Toni (nr. Toni Helesteanu) m-a rugat foarte mult. Cred ca stilul echipei mi se potriveste foarte bine, dar cred ca cel mai mult a contat familia, care-ti da cele mai bune sfaturi si mi-a spus ca FC Botosani este cea mai potrivita alegere. M-am intalnit cu suporterii la meciul amical si m-am mai intalnit cu ei si printre blocuri. Primirea a fost foarte buna si deja ma simt ca si cum as fi de multi ani aici. La fiecare echipa unde am fost am vrut sa se vada ca dau totul pe teren, nu neaparat sa ies in evidenta.", a declarat Victoras Astafei.

"Ma bucur ca am reusit sa ajung la un acord cu FC Botosani. Vreau sa multumesc stafului si colegilor care m-au primit foarte bine. Am intalnit aici un grup unit si o echipa care este gata sa dea totul pe teren. Am avut si eu o perioada grea, dar vreau sa trec peste aceste momente si sa ajung la forma baietilor", a spus Mihai Roman. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
284

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
335

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
458

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...