FC Botosani si-a prezentat noile achizitii - FOTO
SPORT

Conducerea clubului FC Botosani a organizat vineri o conferinta de presa si i-a prezentat pe cei mai noi jucatori din cadrul lotului antrenat de Costel Enache.

FC Botosani si-a prezentat noile achizitii - FOTO

FC Botosani a efectuat in aceasta vara doar sase transferuri, in conditiile in care in fiecare pauza competitionala se transferau cate opt sau noua jucatori.

Dintre cei sase jucatori adusi in aceasta vara, doar doi sunt straini, ambii din Argentina. Mijlocasul Jonathan Emanuel Rodriguez, atacantul Esteban Ciaccheri, portarul Eduard Pap, mijlocaşul Marian Târşa, mijlocaşul de bandă Tiberiu Serediuc şi atacantul Daniel Popa sunt noile achitii facute de botosaneni.

"FC Botoşani e o nouă provocare pentru mine. Cunosc antrenorul şi ştiu că conducerea e una foarte serioasă. Ca oruice jucător îmi doresc şi eu să mă impun, să am o constanţă în joc. Va fi destul de greu să mă impun de la început pentru că vin după o accidentare iar pe postul meu sunt jucători de calitate, dar fiecare are şansa lui, iar atunci când îmi va veni rândul voi ţine de tricul de titular. Băieţii sunt ok şi m-au impresionat în mod plăcut. Sper ca acesta să fie şi succesul nostru”, a declarat Marian Târşa.

"Am ales FC Botoşani cu sufletul şi dornic să ajut echipa să-şi îndepliească obiectivele. Lotul este unul foarte bun şi chiar sun plăcut surprins de ce am găsit aici. E un grup frumos şi sper ca împreună să ne atingem obiectivele. Am fost folosit pe mai multe posturi dar nu contează poziţia pe care joc. Încerc asă dau 100% pe postul pe care sunt introdus. Îmi doresc o clasare cât mai bună şi un loc cât mai sus în clasament. Vreau să ne batem la play-off. Este un debut greu dar eu am încredere în echipă şi sper ca la ora jocului să fim bine şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a declarat si Tiberiu Serediuc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

Andrei Dumitras: ”Meciul cu Viitorul nu e unul special. Trebuie sa obtinem cele trei puncte”

Duminică, 24 Septembrie 2017
156

”Nu e un meci special. Am avut o experiență scurtă acolo, dar e un meci important, trebuie să reușim să ne facem jocul, să obținem cele trei puncte pentru că conducând de două or...

Alin Bejan: ”Speram sa anihilam jucatorii lor care fac diferenta”

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
406

Costel Enache va fi suspendat pentru jocul cu constantenii, dupa ce a fost trimis in tribuna de centralul Sebastian Coltescu, iar la conferinta de presa organizata inaintea meciului a fost prezent sec...

FC Botosani a pus in vanzare bilete pentru meciul cu Viitorul Constanta!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
965

Astfel prețul unui bilet este de 20 de lei (intrare generală), iar la tribunele I și II, sectoarele ”B” prețul biletului va fi de 40 lei.Programul casei de bilete:Sâmbăt...