FC Botosani si-a prezentat noile achizitii! 13 jucatori noi, urmeaza altii! FOTO

FC Botosani si-a prezentat noile achizitii! 13 jucatori noi, urmeaza altii! FOTO
Ocupa cu pregatirea meciului tur cu georgienii de la FC Tskhinvali, FC Botosani nu a apucat sa-si prezinte noile achitii, astfel ca duminica dimineata i-a reunit pe cei 13 jucatori noi in fata jurnalistilor.

FC Botosani a reusit cea mai buna campanie de achizitii din ultimii ani, iar antrenorul Leo Grozavu se declara multumit de transferuri, insa ar mai dori inca doi jucatori. Potrivit conducerii clubului, aproximativ 200.000 de euroa s-au cheltuit pe transferuri, bani care au fost dati jucatorilor la semnatura.

Leo Grozavu urmeaza sa mai primeasca in lot inca un jucator, fiind vorba despre un argentinian care trebuie sa ajunga zilele urmatoare la Botosani.

"Sunt multumit de ce am reusit sa achizitionam pana acum. Mi-as fi dorit ca si jucatorii pe care ii mai asteptam sa vina pana la inceperea campionatului, dar nu s-a putut. Un alt lucru care ma nemultumeste este ca nu i-am avut pe toti din prima zi si mi-as fi dorit sa ne pregatim uniform cu toti baietii. Dar indiferent de acesta cauze, nu cautam scuze si va trebui cat de rapid sa ne omogenizam si sunt convins ca actualul lot poate sa faca fata cu brio acestui campionat", a declarat Leo Grozavu, antrenorului FC Botosani.

Jucători veniţi:

Plamen Iliev (Levski Sofia)
Răzvan Pleşca (Gaz Metan Mediaş)
Raul Avram (Ştiinţa Miroslava)
Radoslav Dimitrov (Lokomotiv Plovdiv)
Andrei Cordoş (Pandurii Tg. Jiu)
George Miron (Oţelul Galaţi)
Florin Plămadă (CSMS Iaşi)
Stelian Cucu (Oţelul Galaţi)
Ciprian Brata (Pandurii Tg. Jiu)
Scott Robertson (Hibernian)
Raul Costin (U Cluj)
Neziri Mergim (FC II Nurnberg)
Dan Roman (Gaz Metan Mediaş)






 

 

Spune-ne opinia ta