FC Botosani si-a luat un "magician" din Argentina! Vezi ce stie sa faca acesta! VIDEO

FC Botosani si-a luat un "magician" din Argentina! Vezi ce stie sa faca acesta! VIDEO
FC Botosani a ajuns la un acord cu mijlocasul argentinian Gonzalo Cabrera, un fotbalist in varsta de 26 de ani, care face spectacol la fiecare atingere a balonului.

Gonzalo Cabrera vine de la echipa din prima liga argentiniana CSD Defensa y Justicia, insa a fost format de renumitul club Boca Junior. Aceasta este cea de-a treia experienta europeana pentru mijlocas, dupa ce a mai evoluat pentru echipele din Cipru, Doxa Katokopias (2010) si AEK Larnaka (2011). In perioada 2012-2013, Gonzalo Cabrera a evoluat la clubul columbian Once Caldas.

Conducerea clubului botosanean a anuntat ca fotbalistul argentinian va face spectacol pe stadionul "Municipal", acesta semnand pentru o perioada de doi ani de zile.

Cabrera s-a alaturat echipei, care se afla in aceste momente la Tbilisi, pentru meciul retur cu Tskhinvali, din primul tur preliminar al Europa League.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
466

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
61

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...