FC Botosani se gandeste doar la victorie in meciul cu Astra: "Este foarte greu ca Astra să caștige punct sau puncte aici"
SPORT

FC Botosani va juca vineri seara, impotriva celor de la Astra Giurgiu, echipa aflata pe locul 6 in Liga 1, cu 15 puncte. Partida va avea loc pe stadionul Municipal, incepand cu ora 20:30.

FC Botosani se gandeste doar la victorie in meciul cu Astra: "Este foarte greu ca Astra să caștige punct sau puncte aici"

Originar din comuna Pomîrla, Andrei Dumitraş nu a evoluat până acum niciun minut la FC Botoşani. A jucat la Roman, la Ceahlăul, la Steaua, CSU Craiova şi Viitorul iar acum s-a întors acasă, semnând pe doi ani cu FC Botoşani.

”Așa cum a spus și domnul Costel încercăm să luăm lucrurile pas cu pas. Astra e o echipă bună chiar daca au avut loc câteva schimbări în loc și cu siguranță ne va aștepta un meci destul de dificil. Cum au demostrat-o și băieții Botoșaniul joacă un joc frumos acasă și este foarte greu ca Astra să caștige punct sau puncte aici. E prea devreme să ma aștept să fiu titular, mă pregătesc pentru acest lucru să dau totul la antrenament și sper să ajut echipa cât de mult pot dacă mi se va oferi șansa. Botoșaniul l-am găsit ca acasă. Am găsit un grup foarte plăcut și băieții m-au primit foarte bine din prima zi și țin să le mulțumesc pe această cale, m-am născut aici și venind aici pot să spun că m-am liniștit. Cu siguranță emoții sunt la fiecare meci dar sper ca emoțiile să fie constructive șă mă ajute să fac o impresie cât mai bună.”, a declarat fundașul Andrei Dumitraș.

Un alt fost jucător la Ceahlăul şi Steaua, care a semnat de curând cu FC Botoşani, este Sebastian Chitoşcă. Acesta spune că este pregătit să debuteze la FC Botoşani şi vrea victoria în meciul cu Astra.

”Nu pornim neapărat ca favoriți dar în momentul de față suntem într-o formă foarte bună și vrem să facem un joc bun cu Astra și să luăm toate cele trei pucte. Am găsit Botoșaniul așa cum mă așteptam o echipă bine organizată, un grup foarte bun, mi-a plăcut mereu această echipă și sper în continuare să avem rezultate bune. Nu vreau să mă gândesc la o remiză la jocul de vineri seară”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
19

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
23

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
183

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...