FC Botoșani s-a reunit cu gândul la rușinea din finalul anului trecut! FOTO
SPORT

Jucatorii si staff-ul tehnic al echipei FC Botosani s-au reunit, joi dupa-amiaza, intalnirea avand loc la stadionul Municipal. 

FC Botoșani s-a reunit cu gândul la rușinea din finalul anului trecut! FOTO

A fost cea mai scurta vacanta de cand a promovat echipa in Liga 1 si asta pentru ca pe data de 4 februarie sa va relua campionatul. 

Nu au fost nume noi la reunirea lotului, fiind prezenti toti jucatorii, cu exceptia lui Istvan Fulop, care efectueaza deja vizita medicala in Ungaria, in vederea realizarii transferului. 

Fotbalistii au venit cu gandul de a spala prestatia slaba avuta la finalul anului trecut. 

"A fost o vacanta scurta. Am profitat de ea cat am putut de mult si sper sa fi venit cu bateriile incarcate, ca sa stergem impresia care am lasat-o la final de campionat. Imi propun sa fiu sanatos si sa avem un parcurs cat mai bun. Nici nu stiu cine va pleca sau cineva va veni. N-am avut timp nici sa raspund la telefon. N-am vrut decat sa ma bucur de familie. Totdeauna e nevoie de sange proaspat, dar din cate am auzit nu vor fi schimbari majore", a declarat capitanul Gabriel Vasvari.

Dupa a discutat cateva minute cu jucatorii, antrenorul Leo Grozavu a organizat un antrenament de incalzire. Pe data de 12 ianuarie, FC Botosani va pleca in contonamentul din Turcia.

"Sa stiti ca eu am o oarecare frica, dar daca cei din conducere au decis ca trebuie sa mergem acolo, nu este nicio problema", a mai spus Vasvari.











 

 

 

Spune-ne opinia ta